HENAN JIANHUI STEEL CO., LTD adalah pembekal utama China yang didedikasikan untuk menyediakan pelanggan-pelanggannya dengan petikan terpantas, produk-produk berkualiti terbaik, harga yang paling kompetitif dan penghantaran yang paling cepat dari gegelung keluli pra-dicat, gegelung keluli tergalvani, jubin bumbung logam, bangunan dan hiasan ect material.


Gegelung Lembaran Steel Galvanized Untuk Dijual

Syarikat ini mempunyai beberapa syarikat subsidiari. Skop syarikat telah diperluaskan untuk membekalkan bekalan bahan mentah, produksi, pengeluaran struktur keluli, penyelidikan teknikal dan aplikasi. Produk-produk ini telah melalui sistem jaminan kualiti ISO 9001: 2008. Syarikat kami telah diiktiraf sebagai kontrak yang dipertanggungkan, kredit yang tinggi (AAA), dan syarikat eksport yang cemerlang.

Ditubuhkan pada tahun 2005, ia membangunkan hubungan pelanggan yang lebih dekat dan mengambil peranan yang lebih besar dalam rantaian bekalan dan pembuatan. Dengan hampir 10 tahun kepakaran dalam industri keluli, syarikat itu komited untuk menyediakan pelbagai produk keluli berkualiti tinggi, inovatif, dan berkesan kos yang digunakan dalam pelbagai industri. Ibu pejabat korporat syarikat itu kini terletak di Zon Pembangunan Huiguo Town Zhengzhou.


Mengambil bahagian dalam banyak pameran

Kami telah menghadiri pelbagai jenis pameran untuk belajar dan berkomunikasi dengan syarikat lain. Oleh itu, kami menyediakan jaminan yang diperlukan untuk memenuhi tuntutan pelanggan.


Bekerja dengan Stably Dengan Baja Keluli Besar milik Negara

Kami menikmati prestij yang tinggi di kalangan pelanggan kami. Syarikat kami telah menubuhkan hubungan perniagaan stabil jangka panjang dengan banyak loji keluli milik negara, seperti Baoshan Iron & Steel Co. Ltd, Wisco, Maanshan Iron & Steel Company Ltd, Beijing Shougang Company Limited, Hebei Iron & Steel Group Co. Ltd, Anshan Besi dan Keluli Group, Benxi Steel Group Corporation dan Baogang Group. Produk kami dieksport ke 28 negara dan wilayah di seluruh dunia.


Bekerja Bersama Kita Hari Ini

Dengan lebih daripada 14 tahun kepakaran dalam industri keluli, syarikat itu komited untuk menyediakan pelbagai produk keluli berkualiti tinggi, inovatif dan kos efektif yang digunakan dalam pelbagai industri termasuk penerokaan minyak, gas, pembuatan gear, Kami adalah syarikat yang juga memberi lebih perhatian kepada integriti, kontrak dan kualiti produk. Di dalam prinsip pengurusan yang ketat dan keuntungan kecil tetapi jualan yang besar, kami telah memenangi kepercayaan ramai pelanggan. Bertanya hari ini untuk mendapatkan pesanan anda bermula.


Sijil

1

Produk kami terutama digunakan dalam pembungkusan, automotif, percetakan, elektronik, bangunan, industri pengangkutan, dll.

Dan mereka dieksport ke lebih daripada 40 buah negara dan wilayah dalam ekonomi utama dunia untuk mencapai kemenangan. Berhubung dengan pengurusan proses.

Syarikat Beroperasi Mengikuti Piawaian ISO9001: 2008 Dan ISO14001: 2004.

未标题-2PPGLSteelPPGISteel


Apakah Sijil SGS?

SGS adalah singkatan Societe Generale de Surveillance SA, diterjemahkan sebagai "Notari Umum Awam".

Diasaskan pada tahun 1878, SGS beribu pejabat di Geneva, Switzerland, dengan lebih daripada 1,000 cawangan dan lebih daripada 360 makmal di lebih 160 buah negara di seluruh dunia, dan 40,000 pekerja membentuk rangkaian perkhidmatan global SGS. SGS secara rasmi datang ke China pada tahun 1991 dan telah mencapai keputusan yang luar biasa: 26 cawangan, lebih daripada 20 makmal terkemuka di dunia teknologi dan hampir 3,000 kakitangan terlatih.

Menurut syarikat, pemeriksaan SGS terhadap kerajaan di 23 negara (terutama negara-negara berkembang) di dunia termasuk: Angola, Argentina, Bolivia, Burkina Faso, Burundi, Kamboja, Kamerun, Afrika Tengah, Republik Congo, Pantai Gading, Ecuador , Guinea, Kenya, Malawi, Mali, Mauritania, Mexico, Paraguay, Peru, Filipina, Rwanda, Senegal, Republik Demokratik Congo, Zambia. Berdasarkan kepercayaan penuh dari kesaksamaan, keilmuan, keupayaan dan keupayaan teknikal SGS, syarikat itu mempercayakan SGS untuk melaksanakan "Skema Penglihatan Super Import Komprehensif" (CISS) untuk barangan masuk. Pembangunan perdagangan dan penindasan aktiviti import dan eksport yang tidak sah.

SGS adalah badan pensijilan yang boleh melaksanakan pensijilan sistem pengurusan seperti pengauditan, pensijilan produk (boleh mengeluarkan CE, Sijil GS), dan kemudian ujian kimia. Ia mengambil masa 7 hari bekerja untuk melakukan ujian kimia SGS.

Dalam keadaan biasa, pensijilan SGS semasa merujuk kepada ujian kimia SGS, yang kini merupakan ujian RoHS. Selagi sampel dikemukakan, borang permohonan boleh diisi. Ujian kimia adalah berdasarkan bahan mentah produk, secara amnya bahan logam RMB400, bahan non-logam RMB950.


Soalan Lazim

1. Q: Adakah anda pengeluar atau pedagang?

Kami adalah pengeluar dengan kilang kami sendiri dan boleh menghasilkan semua jenis produk.


2. Q: Kaedah pembayaran?

Bayaran pendahuluan 30% TT atau mengikut keperluan pelanggan.


3. Q: Masa penghantaran?

15 hari bekerja selepas menerima bayaran pendahuluan.


4. Q: Tidak dapat melawat kilang?

Kami mengalu-alukan pelanggan untuk melawat syarikat dan kilang kami pada bila-bila masa.


5. Q: Bagaimanakah kualiti produk?

Kami menjamin bahawa produk dan perkhidmatan yang berkualiti, boleh memberikan kualiti produk dan sijil pengesanan komponen produk, yang boleh memeriksa dan mengambil sampel untuk pemeriksaan penuh, mendapatkan pengesahan ISO.

Syarikat ini mengambil bahagian dalam proses kawalan kualiti dan mengikuti sistem kualiti ISO. Jabatan produksi baris pertama akan mengikuti keperluan sistem kualiti ISO. Jabatan akan menyempurnakan pemeriksaan itu. Jabatan jualan akan mengambil pemeriksaan akhir dan mengambil gambar dalam kes pembungkusan. Selepas pelanggan menerima barangan, jabatan itu akan mengikut kualiti barangan. Sekiranya ada kecacatan kualiti, perkhidmatan gantian akan disediakan.


6. Q: Boleh saya dapatkan sampel?

Kami menawarkan sampel secara percuma.


7. Q: Bagaimana untuk mengekalkan hubungan perniagaan kami untuk masa yang lama dan keramahan?

Kami menjamin kualiti produk dan memberikan sokongan harga yang kompetitif untuk memastikan produk dapat mengalahkan pesaing di pasaran pelanggan.


8. Q: Bagaimanakah kita mendapat tawaran?

Sila berikan spesifikasi terperinci dan kuantiti dan tarikh penghantaran, supaya kami dapat memberikan sebut harga terbaik segera.