Lembaran Steel Rolled Steel & Coil

Aplikasi Biasa untuk Lembaran Steel Rolled Steel & Coil ASTM A1008 Cold Rolled Steel Cold Rolled Steel adalah produk kilang yang dibuat dengan ketepatan tinggi tolok dan keseragaman ciri-ciri fizikal. Rapi matte deoxidized memberikan asas yang sangat baik untuk cat, lakuer dan ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Permohonan Biasa untuk Lembaran Steel Rolled Steel & Coil

ASTM A1008 Cold Rolled Steel

Cold Rolled Steel adalah produk kilang yang dibuat dengan ketepatan ketepatan pengukur dan keseragaman ciri-ciri fizikal . Rapi matte deoxidized memberikan asas yang sangat baik untuk cat, lakuer dan enamel. Kotak penyepuhlindapan dan ketiadaan permit skala stamping dan operasi penggiliran sederhana. Lembaran membengkokkan rata pada diri mereka tanpa retak. Oiling melindungi permukaan terhadap karat. Lembaran dan gegelung Dingin kami mematuhi ASTM A1008M .

Pemakaian minyak permukaan untuk lembaran keluli tergelek sejuk bertujuan untuk memberikan perlindungan daripada kakisan ("berkarat") semasa penghantaran dan pergudangan. Oleh kerana lembaran keluli yang dilancarkan sejuk terdedah kepada karat , amalan piawaian adalah untuk menggunakan minyak karat pencegah pada hujung keluar kilang temper (langkah pemprosesan terakhir). Minyak pencegah karat adalah berbeza daripada membentuk pelincir kerana ia mengandungi penambahan karat yang menghalang khas. Sebagai tambahan kepada minyak, Curtis Steel mengekalkan persekitaran yang bersih dan kering di gudang kawalan iklim di semua kemudahannya untuk memastikan gegelung dan helaian kami tiba di dalam keadaan prima .

Produk keluli tergelek sejuk digunakan dalam pelbagai aplikasi akhir seperti:

peralatan

kereta

motor elektrik

lekapan paip

pembuatan gendang

rak

perabot

pintu

kotak alat

produk tiub

Ujian permukaan seragam Ketumpatan ketebalan yang ketat Tahap kebolehbuktikan yang tinggi Kawalan bentuk yang luar biasa (kebosanan) yang terdedah serta bahagian-bahagian yang tidak terdedah Memperkenalkan JIANHUI Steel adalah pengilang keluli global dan penyedia perkhidmatan proses keseluruhan untuk bidang penggunaan Galvalume Steel PPGI Cold Rolled Galvanized Galvalume . Produk utamanya termasuk gegelung keluli, plat, lembaran beralun dan lain-lain, yang meliputi beribu-ribu standard dan gred. Dengan lebih dari 30 tahun pengalaman membekal keluli dalam bidang tenaga, pengangkutan dan penyimpanan. Kami telah menjadi Pembekal Kilang Cemerlang Cemerlang dari China dan mempunyai kemasyhuran yang baik dalam bidang ini. Sebagai kilang profesional yang berkualiti dan harga yang paling kompetitif , produk kami dijual dengan baik di dunia, seperti, Eropah, Asia, Afrika, Amerika Selatan dan Seluruh Dunia. Selamat datang pembeli dari semua lapisan masyarakat untuk melawat kilang kami.

Di Syarikat JIANHUI, pasukan pakar kami telah menyediakan produk keluli sejuk yang menerajui industri kepada pelanggan selama lebih dari 10 tahun. Hubungi kami dalam talian dan dapatkan sebut harga hari ini!


Hot Tags: sejuk keluli tergelek lembaran & gegelung, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like