DX51D + AZ Galvanized Sheet Coil Cap Jari Galvanized

Lembaran keluli tergalvani adalah produk lembaran tergalvani yang dihasilkan oleh jalur keluli yang dilancarkan sejuk sebagai substrat dan tertakluk kepada proses galvanizing beralur yang berterusan. Lembaran tergalvani mempunyai ciri-ciri rintangan kakisan yang kuat, kualiti permukaan yang baik, pemprosesan yang menguntungkan, ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

DX51D + AZ galvanized sheet coil resistant fingerprint galvanized


Lembaran keluli tergalvani yang diperluas adalah lembaran keluli bersalut aloi yang digunakan secara meluas dalam pelbagai bidang seperti bahan binaan, peralatan rumah, kereta, persekitaran, jentera, dan kapal.


Lembaran keluli tergalvani terdiri daripada aloi aluminium-zinc, yang terdiri daripada 55% aluminium, 43.4% zink dan 1.6% silikon dikukuhkan pada 600 ° C. Struktur keseluruhannya terdiri daripada aluminium-besi-silikon-zink untuk membentuk kristal kuantit yang padat. Lembaran keluli bersalut aloi.


Piawaian yang berkaitan: ASTM A792 / M; JIS G3321; BS EN 10215-1995; GB / T 14978-2008


Kelebihan Produk (Prinsip FABE)


Rintangan kakisan yang kuat, 3 kali lembaran tergalvani yang tulen; bunga zink yang cantik di permukaan, boleh digunakan sebagai papan luaran bangunan. Rintangan kakisan Rintangan kakisan "coil keluli bersalut aluminium" terutamanya disebabkan oleh fungsi perlindungan aluminium dan aluminium. Apabila zink dipakai, aluminium membentuk lapisan alumina padat, menghalang hakisan yang lebih tahan terhadap bahan yang tahan kakisan dan rintangan haba dalaman.


Maklumat produk


Rintangan kakisan

Rintangan kakisan "gegelung keluli bersalut aluminium" terutamanya disebabkan oleh fungsi perlindungan aluminium dan aluminium. Apabila zink dipakai, aluminium membentuk lapisan alumina padat yang menghalang bahan yang tahan kakisan daripada menghancurkan pedalaman.


Rintangan haba

Plat plat aloi aluminium-zink mempunyai rintangan haba yang baik dan boleh menahan suhu tinggi lebih daripada 300 darjah Celcius. Ia sama dengan rintangan pengoksidaan suhu tinggi lembaran keluli bersalut aluminium, dan sering digunakan dalam tiub cerobong, ketuhar, pencahayaan dan lampu pendarfluor.


Reflektif haba

Lembaran keluli tergalvani yang berkelip mempunyai pemantulan haba yang tinggi, iaitu dua kali ganda kepingan keluli tergalvani, yang sering digunakan sebagai bahan penebat.


Ekonomi

Oleh kerana ketumpatan 55% AL-Zn adalah lebih kecil daripada ketumpatan Zn, lembaran keluli bersalut aluminium bersalut lebih besar daripada keluasan keluli tergalvani dengan lebih daripada 3% apabila beratnya adalah sama dengan lapisan berlapis emas.

Fj0JcJiL4rZs-nwXYSgNqHqbFq6x (1)

Hot Tags: dx51d + az galvanized sheet coil resistant fingerprint tergelincir, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like