Kerajang Steel Galvanized Hard Penuh

Deskripsi Produk Terperinci Keterangan: Keluli tergalvani panas dicelupkan dicirikan oleh logam asas perlindungan (Fe) sebagai rintangan kakisan zink itu sendiri dan bertindak berkesan dikorbankan-anodik zink. Ia dicirikan oleh kebolehkerjaan yang sangat baik kerana dihasilkan oleh annealing berterusan, ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk Terperinci

Standard: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS Gred: CGCC / SGCC / SPCC / DX51D
Ketebalan: 0.18mm-1.2mm Lebar: 900-1250mm
Berat Berat: 3-8 tan Zink Coating: 40-120g / m2
Surface: Bersalut Bentuk: Plate, Coil, Roofing


Penerangan:

Keluli tergalvani panas dicirikan oleh logam asas perlindungan (Fe) sebagai rintangan kakisan zink itu sendiri dan bertindak berkesan dikorbankan-anodik zink. Ia dicirikan oleh kebolehkerjaan yang sangat baik kerana dihasilkan oleh penyepuhlindapan berterusan, penggilitan panas dan selepas proses rawatan.Galvanized berkembang fron kaedah lama panas dip dan mempunyai sejarah satu hunderd dan empat puluh tahun sejak ti telah digunakan untuk industri di Perancis pada tahun 1836. Dalam baru-baru ini tahun, industri galvanizing panas telah berkembang dengan pesat dengan perkembangan pesat keluli strip bergulung sejuk.

Keluli bergalvani ditakrifkan sebagai lembaran keluli karbon yang disalut dengan zink di kedua-dua sisi. Terdapat dua proses utama yang digunakan untuk menghasilkan keluli tergalvani: mencelup panas yang berterusan dan elektro-galvanizing.

Proses mencelup panas terdiri daripada melepaskan keluli melalui mandi zink lebur, manakala proses elektro-galvanizing terdiri daripada penggunaan zink melalui pelepasan elektrolitik. Hasilnya adalah lapisan zink yang rapat dengan logam dasar melalui lapisan ikatan besi zink.

Spesifikasi:

Nama Produk Gegelung keluli tergelincir panas
Gred CGCC / SGCC / SPCC / DX51D / Q195
Standard AISI, ASTM, BS, DIN, JIS, GB, JIS A653
Ketebalan 0.18MM-1.2MM sebagai permintaan pelanggan
Lebar 500mm-1250mm
Toleransi toleransi / lebar +/- 0.02mm
ID gegelung 508mm / 610mm
Teknik Dingin digulung
Berat gegelung 2.0MT-6.0MT
Lapisan zink 20-120g / M2
Tempat asal Shandong, China

Rawatan Permukaan Coil Steel Galvanized Dip Dip Galvanized

Rawatan permukaan ciri-ciri
Rawatan pemalun kimia meminimumkan peluang karat putih bermula semasa transit dan strorage; mengekalkan penampilan cerah, berkilat untuk masa yang lebih lama
Minyak meminimumkan kecenderungan untuk storan penyimpanan dan transit
Minyak pasif menyediakan perlindungan dari storan penyimpanan dan transit oleh chemcials khusus yang dinamakan inhibitor kakisan

Permohonan

1. Pembinaan, bangunan, bumbung, menekan, lenturan, saluran ventilasi, panel pegangan tangan dan partition

2. Pemprosesan lebih lanjut: plat asas salutan

3. Alat elektrik: peti sejuk, mesin basuh, perakam atau microwave

Perkhidmatan kami:

1. 24 jam dalam talian dan jawapan segera;

2. Sampel percuma yang ditawarkan;

3. Tempoh bayaran fleksibel dengan L / C pada pandangan, TT, ect;

4. bekalan kuantiti yang besar dan masa penghantaran yang singkat;

5. Perkhidmatan selepas jualan yang panjang.

Kami profesional dan antarabangsa:

Kami mempunyai ramai pekerja berpengalaman. Antaranya, kakitangan profesional yang bekerja di lapangan keluli antarabangsa selama lebih 20 tahun. Dengan kerja berpasukan yang sangat baik, kami tahu dengan baik tentang cara mengendalikan perniagaan antarabangsa besi dan keluli dengan perkhidmatan profesional yang telah membawa pertumbuhan perniagaan kami yang berterusan. Dan kepuasan pelanggan kami dari awal.

Sheet Steel Coil Sheet

Siapa yang boleh menjadi ejen (tunggal) kami:
Dengan pengalaman yang baik dalam biz besi, sambungan yang baik dengan pelbagai pembeli di negara ini, menjadi kuat dalam membangunkan pelanggan baru.

Tanggungjawab Agen:
Agen itu harus mengumpulkan maklumat pasaran termasuk harga dan tuntutan dan melaporkan kepada Fortune Best kerap menganalisis permintaan pasaran, akan mengembangkan pelanggan baru dan membawa perniagaan baru kepada kami.

Dasar perlindungan ejen:
Mana-mana pelanggan yang dibawa oleh ejen akan disalurkan melalui ejen ini dalam tempoh yang munasabah. Sekiranya anda dipilih sebagai ejen tunggal kami di negara / kawasan anda, semua pesanan yang berkaitan dengan wilayah anda akan berkongsi margin dengan anda.

Agent Keuntungan:
Perniagaan harian dijalankan dengan kos sendiri. Kami tidak membayar yuran bulanan atau gaji bulanan. Ejen akan menikmati min 30% daripada jumlah margin tulen (margin tulen bermaksud jumlah margin dipotong caj kewangan), yang akan dibayar dalam tempoh 7 hari selepas pembayaran diterima oleh Fortune Best dari pelanggan.

Hot Tags: gegelung keluli tergalvani keras sepenuhnya, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like