Galvanized Steel Coil / sheet Manufacturer

harga lembaran geg hot dip galvanized steel coils pembuatan jis ppgi galvanized steel coil Galvanized steel coils Produk keluli galvanis adalah beberapa jenis keluli yang paling lazim yang dihasilkan di dunia. Ia merujuk kepada keluli yang telah disalut dengan zink untuk mewujudkan ikatan kimia ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

harga lembaran geg hot dip galvanized steel coils pembuatan jis ppgi galvanized steel coil


Gegelung keluli tergalvani

Produk keluli tergalvani adalah beberapa jenis produk keluli yang paling lazim yang dihasilkan di dunia. Ia merujuk kepada keluli yang telah disalut dengan seng untuk membentuk ikatan kimia untuk melawan kakisan. Keluli bergalvani digunakan secara meluas dalam pelbagai aplikasi kerana rintangan yang unggul terhadap kakisan memastikan produk tahan lama.

Lembaran keluli bergulung rata adalah keluli karbon yang direndam dalam mandi cecair lebur yang mengandungi sekurang-kurangnya 98% zink tulen. Proses " panas " ini membolehkan zink untuk ikatan kimia pada besi dalam keluli tergelek rata untuk menghasilkan aloi yang mulur namun tahan lama terhadap kakisan. G-30, G-40, G-60, G-90, dan G-100 menandakan pelapisan zink paling biasa sebanyak 0.30, 0.40, 0.60, 0.90 dan .100 auns bagi setiap kaki persegi. Berat salutan zink yang berbeza sesuai untuk persekitaran yang berbeza dan jumlah perlindungan kakisan yang diperlukan bergantung kepada penggunaan akhir bahan tertentu.

FLT STEEL menawarkan warna cat, akrilik bersalut, dirawat kimia, dan keluli tergalvani yang telah dicat sebelum dicat . Kami bekerjasama dengan setiap pelanggan untuk memastikan salutan siap memenuhi keperluan khusus mereka. Di samping itu, kami memberikan spangle biasa , spangle minimum , dan tidak ada spangle dan keluli terdedah boleh kulit diluluskan untuk memastikan penampilan yang licin, konsisten. Semua spesifikasi yang dinyatakan di atas boleh disesuaikan untuk setiap pesanan.

Gegelung keluli tergalvani Butiran:Ketebalan (mm) 0.23 ~ 2.30
Lebar (mm) 500 ~ 1,270
Panjang Lembaran (mm) 600 ~ 5,000
Berat Coil (Max) 22.5 M / T
Berat Bersalin (Kedua-dua belah) 76 ~ 720 g / m2
Gelung Diameter Dalam (mm) 508,610
Salutan Ciri-ciri PermohonanSPARTA TETAP - Zinc melembutkan padat pada permukaan jalur keluli dan menghasilkan kristal zink yang tipikal dan pemantulan. - Bahan pembinaan
- Plat dalaman Appliance rumah
- Paip
SPESIAL ZERO - Walaupun zink cair menguatkan pada permukaan jalur keluli, pertumbuhan kristal zink biasa ditekan menjadi kristal halus.


- Permukaannya rata dan mempunyai penampilan halus selepas lukisan. Ini mempunyai cetakan yang lebih baik berbanding dengan spangle biasa.

- Perabot & pejabat
- Plat dalaman dan luaran peralatan rumah
- Bahan untuk keluli dicat
- Plat dalaman kereta
GALVAN- NEALED - Jalur keluli dan zink bereaksi untuk menghasilkan lapisan salutan aloi Zn-Fe dengan proses penyebaran terma.


- Keupayaan kimpalan yang tinggi dan kebolehcetakan berbanding dengan lembaran keluli tergalvani panas.

- Rintangan kakisan yang lebih baik selepas lukisan kerana komponen Fe dalam salutan.

- Peralatan rumah
- Plat kereta dalam dan luar
- Tangki bahan bakar


Hot Tags: pengeluar gegelung keluli tergalvani / lembaran, pengeluar, pembekal, kilang, harga, untuk dijual

Siasatan

You Might Also Like