Kelebihan Talian Pengeluaran Roll Coated Colour

- Aug 05, 2020-

Artikel ini memperkenalkan kepada anda kelebihan barisan pengeluaran gegelung bersalut warna. Gegelung bersalut warna mempunyai kelebihan kecekapan tinggi, penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar. Kelebihan barisan pengeluaran gegelung bersalut empat titik akan dijelaskan di bawah.

Color Coated Roll

Jalur pengeluaran direka untuk pelapis keriting khas dan prestasi tinggi. Ia dapat secara automatik dan secara berterusan melengkapkan degreasing pintu, pembersihan, rawatan penukaran, lapisan roller, pengawetan, penyejukan, penggulungan dan proses lain, yang benar-benar merangkumi automasi dan kelajuan tinggi lapisan warna. Lekapan, kekerasan dan ketahanan penuaan lapisan dapat memenuhi prestasi teknikal yang ideal dan keperluan pengguna sebenar.

Mengamalkan peralatan pengeringan berterusan peredaran udara inframerah atau udara panas, yang secara automatik dapat menyesuaikan suhu di dalam tungku, dengan kecekapan terma yang tinggi dan penggunaan tenaga yang rendah. Untuk memastikan suhu proses ketika jalur keluli berlalu, kualiti pelapisannya baik dan kelajuan penyembuhannya cepat.

Keseluruhan barisan peralatan dilengkapi dengan kemudahan perlindungan keselamatan yang tahan letupan, dan kawalan program automatik yang maju menjadikan keseluruhan proses pengeluaran teratur, cekap dan selamat.

Ia dapat dikonfigurasikan secara fleksibel dengan peralatan rawatan pasca salutan seperti laminasi, embossing, percetakan, filem yang dapat dikupas, dan penyemburan lilin. Peranti ini tidak hanya dapat memenuhi syarat kepelbagaian produk pelapis warna, tetapi juga memberikan perlindungan permukaan untuk proses pembentukan penggelek salutan warna untuk mencegah lenturan, pemotongan dan goresan.