Kaedah Pretreatment Anticorrosive untuk Lembaran Bersalut Warna

- Sep 16, 2019-

Lembaran Bersalut berwarna digunakan secara meluas dalam terminal lapangan terbang, gudang penyelenggaraan pesawat, plat keluli berwarna, stesen dan hab pengangkutan yang besar, pusat persidangan dan pameran, stadium, dewan pameran, kemudahan hiburan awam yang besar, bangunan perkhidmatan awam, pusat membeli-belah yang besar, kemudahan komersil, perumahan awam dan lain-lain bangunan. Dengan sistem atap, dan drum besi kuno adalah cara, pengeluar caitu caitu, prestasi kalis air adalah salah satu yang terbaik.

Color Coated Sheets

Berbanding dengan bahan lain, menggunakan bilangan tetap tahun di atas telah banyak dipromosikan, permukaannya tidak akan berkarat. Oleh kerana lebar masa yang panjang, reka bentuk budi bicara penggunaan prestasi anti-karat adalah titik utama penambahbaikan seterusnya, ia melibatkan lebar kos, ketahanan, prestasi dan kos penyelenggaraan, dan banyak masalah lain

Color Coated Sheets

Kaedah rawatan antikorrosif warna Bersih! Rawatan umum ditembak peening dan pukulan kaedah letupan. Kaedah pengintip pukulan: pensebutkan peening dan letupan pasir bersama-sama membentuk kaedah menembak peening, kaedah menembak peening untuk kesan rawatan permukaan sangat jelas, pengeluar plat dicat warna, tetapi pengisaran daya adalah agak besar, jadi plat super nipis mudah untuk ubah bentuk.Kesan pembersihan kesan adalah yang terbaik, sesuai untuk semua jenis rawatan permukaan bahan kerja.

Color Coated Sheets

Berikan permainan penuh kepada penebat lembaran bumbung bersalut warna, terutama pada musim sejuk yang agak sejuk, plat keluli warna, memberi perhatian kepada kelembapan kapas penebat dan bumbung logam dan sambungan struktur yang lebih rendah, memperbaiki kesan pantulan bumbung.