Penggunaan Coated Aluminium Coated Aluminium dalam Industri Pembinaan

- Sep 18, 2019-

Warna Coated Aluminium Zinc Coil telah digunakan secara meluas dalam industri pembinaan, semakin banyak pengeluar melalui penggunaan plat keluli yang dicat, boleh mewujudkan reputasi mereka di banyak pusat membeli-belah besar dan kemudahan perindustrian, hotel, resort, bangunan ladang, bangunan pejabat dan kemudahan sukan, sebilangan besar produk aplikasi laminasi yang dicat.

Color Coated Aluminum Zinc Coil Color Coated Aluminum Zinc Coil


Coated Aluminium Coated Aluminum Coinc merupakan alternatif yang menarik untuk bahan kayu dan bahan lain kerana kelebihan mereka terhadap rintangan warna, rintangan cuaca, dan ketahanan serbuk. Mereka mengekalkan kos penyelenggaraan bangunan dengan minimum. Pada masa yang sama, pelbagai warna, struktur permukaan dan salutan menjadikannya sangat fleksibel dan pilihan.

Color Coated Aluminum Zinc Coil


Hari ini, arkitek dan pekerja pembinaan boleh memilih dari pelbagai produk Coated Aluminium Coated Aluminium Coated : dinding, bumbung, bumbung, longkang, downpipes dan pintu garaj. Mereka tahu bahawa produk ini boleh mengikut keadaan iklim yang berbeza. Dari panas ke ais dan salji, anda dapat melihat corak produk lamina yang dicat.Multi - dimensi untuk anda memberikan ketebalan, spesifikasi, produk warna salutan yang berbeza, memenuhi keperluan produk anda sepenuhnya.

Color Coated Aluminum Zinc Coil


Salutan poliester sesuai untuk keperluan anti-pudar dan anti-penghancur yang lebih tinggi. Produk bersalut yang licin, seperti sol plastik, boleh digunakan dalam iklim yang keras. Pelapis fluorocarbon sesuai untuk aplikasi dengan warna tahan lama dan gloss tinggi. Anda juga mempunyai untuk memilih salutan yang fleksibel dan melengkung, atau salutan ketahanan yang baik, yang mempunyai rintangan cuaca.Kita juga boleh mengikut keperluan anda untuk reka bentuk dan pengeluaran yang diperibadikan, supaya produk kami dapat memenuhi keperluan anda sepenuhnya.