Plat Asas Coil Steel Coated Warna

- Nov 20, 2019-

Coil keluli tahan karat warna diperbuat daripada lembaran tergalvani panas, plat aluminium-zink panas, lembaran elektro-tergalvani, dan sebagainya, dan selepas pretreatment permukaan (kimia degreasing dan rawatan penukaran kimia), satu atau beberapa lapisan lapisan organik digunakan di luar, diikuti oleh Produk yang telah dibakar dan disembuhkan. Ia juga dinamakan untuk coil keluli bersalut berwarna cat organik yang disalut dengan pelbagai warna, yang disebut sebagai gegelung keluli bersalut warna.

Sebagai tambahan kepada perlindungan lapisan zink, jalur keluli bersalut warna menggunakan jalur keluli tergalvani panas dilapisi dengan lapisan zink untuk melindungi jalur keluli daripada karat dan hayat perkhidmatan lebih panjang daripada jalur bergalvani. Panjang, kira-kira 1.5 kali.

color coated steel coil

Bidang aplikasi produk bersalut warna telah menjadi lebih dan lebih luas. Berapa banyak yang anda tahu tentang penggunaan gegelung keluli bersalut warna? Ia menggunakan cat berkualiti tinggi, salutan itu berwarna dan terang, dan ia dihasilkan mengikut piawaian perlindungan alam sekitar yang ketat. Ia sangat cekap dan mesra alam. Pengilang mempunyai beratus-ratus warna pada masa yang sama. Selepas lebih daripada 300 darjah baking suhu tinggi, lebih daripada 20 produk diuji dan produk digunakan dengan betul. Ia menjamin 10 tahun tanpa pudar, lacquering, kilau warna dan ketahanan. Adalah penting bahawa spesifikasi dan warna gulungan bersalut warna kami disesuaikan. Substrat berasal dari kilang keluli besar dengan kekuatan tinggi dan ketahanan. Ia mempunyai tiga langkah perlindungan topcoat, primer dan lapisan kimia, yang lebih tahan terhadap kelembapan, kakisan dan penuaan.

color coated steel coil

Coil keluli bersalut warna mempunyai ketahanan yang baik dan mempunyai ketahanan kakisan lebih panjang daripada kepingan keluli tergalvani. Coil keluli bersalut warna mempunyai rintangan haba yang baik dan kurang terdedah kepada perubahan warna pada suhu tinggi berbanding lembaran keluli tergalvani; mereka mempunyai kebolehkimpalan yang baik. Ia mempunyai pemantulan haba yang baik; roll bersalut warna mempunyai sifat pemprosesan yang sama dan semburan semburan sebagai keluli tergalvani. Gulungan bersalut warna mempunyai prestasi yang baik dan nisbah harga, prestasi yang tahan lama dan harga yang kompetitif. Oleh itu, sama ada arkitek, jurutera atau pengeluar, lembaran keluli tergalvani telah digunakan secara meluas dalam bangunan perindustrian, struktur keluli dan kemudahan awam seperti pintu garaj, saliran dan bumbung.