Ciri-ciri Coil Keluli Prepainted dan Perkara Perlu Perhatian dalam Penggunaan

- Sep 06, 2019-

Gegelung keluli yang dicadangkan rumah adalah jenis bangunan sementara yang baru, terdapat kelebihan skalable, mudah untuk mengoyak pakaian terbuka, dapat memproduksi kilang bersepadu, bangunan pemasangan di lokasi, salah satu ciri yang paling jelas adalah perhimpunan yang mudah dan cepat dan disassembly, dibongkar, jumlah kecil, pengangkutan dan simpanan yang mudah, boleh digunakan berulang kali, keperluan yang rendah ke tempat, infrastruktur mudah, oleh itu dalam bidang sivil dan tentera, seperti ciri-ciri aplikasi ruang pemasangan gf caigang:

(1) hayat perkhidmatan normal lebih daripada 10 tahun.

(2) menerima mod sambungan penipuan penggunaan yang tidak dilaporkan, dengan beberapa bahagian tersebar, dan mengguna pakai struktur lipat untuk pemasangan dan pemasangan cepat.

(3) mengguna pakai bahagian struktur piawai yang boleh ditukar ganti, rumah dengan kawasan yang berlainan dan USES boleh dibina;

Selepas proses lukisan gegelung keluli warna selesai, ketegangan yang disediakan oleh pemencil dipindahkan ke bahagian outlet. Unit simpanan kosong semasa barisan pengeluaran berjalan dengan normal. Apabila pelepasan dihentikan di bahagian outlet, unit penyimpanan akan menyimpan gegelung yang akan terus berlari dari bahagian salutan roller.

Galvanized steel coil

Selepas gulung seterusnya dimulakan, bahagian keluar semakin laju dan looper dikosongkan. Unit penyimpan bahan keluar masuk melalui dua penggelek stereng, dan kemudian melalui mesin penegangan untuk mengekalkan ketegangan yang sesuai dalam unit penyimpanan bahan dan memberi belakang ketegangan untuk gulung semula. Plat gulung semula melepasi plat pendukung, menyokong roller dan mesin pendengkur plat sokongan untuk mencapai mesin ricih, sambungan plat rewinding dipotong, dan roller stereng masuk ke mesin rewinding untuk mundur.

Galvanized steel coil

Antara mesin penggulungan dan mesin penjepit adalah peranti kawalan pinggir fotoelektrik, sensor dapat mengukur pinggir plat gegelung, iaitu, menghantar isyarat kepada mesin penggulungan, membuat pelongsor mengikutnya, untuk memastikan gegelung keluli warna kelebihan berliku.

 

Apabila mesin gulung semula mencapai diameter yang diperlukan, mesin gulung semula akan berhenti, plat gulung semula akan dipotong, troli makan akan naik dan memegang plat gulung semula, batang utama mesin gulung semula akan naik dan mengecut, dan troli makan akan menjalankan gegelung keluli untuk mengikat dan menimbang.

 

Kepala pelat gegelung yang berikutnya akan dimasukkan ke dalam mesin rewinding, yang mempercepat sehingga plat rewinding di mesin penyimpanan bahan selesai. Dengan cara ini, bahagian eksport berjalan pada kecepatan yang sama seperti keseluruhan garis produksi.