Pilih ketebalan gegelung keluli warna

- May 06, 2020-

Untuk memastikan bahawa gegelung keluli warna adalah lebih mudah untuk menggunakan dan mengelakkan masalah sisa, kita perlu menentukan model ketika membeli. Parameter model gegelung termasuk panjang, ketebalan dan lebar. Hari ini saya akan memperkenalkan anda kepada teknik pemilihan ketebalan, anda boleh mengetahui.

color steel coil

Gegelung keluli warna boleh digunakan sebagai permukaan dinding atau bumbung, kawasan aplikasi adalah berbeza, dan pilihan ketebalan adalah berbeza. Apabila digunakan sebagai bumbung, adalah disyorkan bahawa ketebalan adalah di atas 0.8 mm, dan lebar bumbung juga kecil, yang kondusif untuk saliran. Apabila menggunakan bahan binaan ini sebagai dinding, ketebalan perlu kurang daripada 0.8 mm, dan lebar dinding perlu sebesar yang mungkin. Untuk dinding, yang lebih rendah puncak, semakin indah ia kelihatan, jadi sangat praktikal.

Menurut di atas, kita boleh menentukan ketebalan gegelung keluli warna mengikut bidang aplikasi, dan kemudian pilih model yang sesuai mengikut ketebalan, supaya ia boleh memainkan peranan yang terhutang dalam bidang pintu garaj, pintu pengatup dan tingkap, peralatan rumah, dan memperluaskan penggunaannya. Kehidupan.