Lapisan Pelapisan Lembaran Keluli Coated Warna

- Jan 13, 2020-

Sebagai pengeluar kepingan keluli bersalut warna profesional, produk yang berkualiti tinggi adalah apa yang telah kami jalankan. Ciri-ciri kualiti berikut dan piawaian penerimaan profesional telah dihasilkan oleh pengeluar kami.

  1. Proses penghasilan lembaran yang tidak mencemarkan, warna-warni berskala warna yang ekonomik kurang berbahaya kepada alam sekitar, dan boleh dikitar semula, yang dapat mengurangkan pencemaran alam sekitar, dan mempunyai berat yang lebih ringan, yang dapat menyelamatkan bahan-bahan struktural beban dan mengurangkan biaya pembuatan.

  2. Pemprosesan yang mudah dan pembinaan Lembaran keluli bersalut warna boleh ditekan ke dalam pelbagai bentuk dan panjang mengikut keperluan roll. Biasanya tidak ada pertindihan, strukturnya mudah, dan kesan kalis air adalah baik.

color coated steel sheets

Kriteria penerimaan tidak membenarkan keliangan yang besar, gelembung udara, aliran timbunan dan keriput. Permukaan mestilah bebas daripada kebas, kekotoran, goresan, kotoran dan ketidaksamaan filem. Salutan terlepas yang teruk, salutan mengelupas, pencampuran warna, dan menyekat tidak dibenarkan. Salutan tidak dibenarkan menjadi rapuh, kuning, dan ternakan kerana penaik berlebihan. Tiada perbezaan warna jelas dan gloss tidak rata dibenarkan.

Melalui perbincangan hari ini, kami mengetahui piawaian penerimaan profesional profesional keluli bersalut warna profesional, jadi pilih helaian keluli yang mahal, sila pergi ke pengeluar kepingan keluli bersalut warna profesional.