Struktur Karbon Struktur Karbon Berkualiti Tinggi yang Digulung Sejuk

- Apr 18, 2019-

Apakah Rolling Dingin?

Bergolek sejuk adalah proses di mana keluli diperlakukan di bawah suhu penghabluran semula yang berbanding dengan keluli bergulung panas untuk menghasilkan seragam, gegelung keluli rata. Bukan sahaja ini memampatkan ketebalan bahan, tetapi ia juga meningkatkan toleransi, meningkatkan kekuatan tegangan, dan permukaan permukaan licin dengan mengeraskan strain dalam logam. Proses rolling sejuk menghasilkan anggaran 20% peningkatan kekuatan keluli secara keseluruhan, jadi mudah untuk melihat mengapa rolling sejuk datang ke permintaan yang lebih tinggi dan lebih tinggi di kalangan profesional industri, firma kejuruteraan, dan pereka produk.

Gegelung keluli kami yang dilancarkan sejuk menjalani proses pemilihan yang teliti pada garis picking berterusan yang menghilangkan sebarang dan semua skala kilang dari keluli. Ini menghasilkan permukaan yang bersih sebelum rolling sejuk supaya hasil akhirnya adalah bahan yang kuat dan tahan lama dengan permukaan yang berkualiti tinggi.

Hari ini, keluli bergulung sejuk digunakan dalam produk yang merangkumi seluruh industri manusia, dari meja logam dan kabinet pemfailan ke paip ekzos motosikal, dari pisau kipas dan kuali ke kabinet komputer dan komponen. Tidak kira apa jenis perniagaan yang syarikat anda mengkhususkan diri, kemungkinan besar anda menggunakan keluli bergulung sejuk. Sinowell Metal menawarkan gegelung keluli tahan karat berkualiti tinggi pada harga yang paling berpatutan. Para profesional di Sinowell Metal mempunyai pengalaman dan keahlian yang diperlukan untuk rekabentuk rekaan keluli tahan karat yang sejuk untuk memenuhi keperluan anda.

4_3b16571988a76891eb8278d024a7b117

Annealing

Selepas proses rolling sejuk selesai, kami menggunakan penyepuhlindapan untuk membuat gegelung keluli kami lebih berkesan. Pemanasan melibatkan pemanasan logam di atas suhu penghabluran semula dan kemudian menyejukkannya kembali ke bawah. Ini menempatkan mikrostruktur keluli, meningkatkan sifat mekanik logam, dan melegakan tekanan dalaman yang membina semasa rolling sejuk. Proses penyepuh nafas bererti gegelung keluli kami amat disesuaikan dan boleh digunakan dengan mudah untuk memenuhi spesifikasi projek di tangan. Ini hanya tahap kedua proses tiga langkah kami: sekarang bahawa logam telah dibuat lebih elastik, kita perlu menguatkannya semula.

Tempering
Apabila logam telah disepuh, kami meletakkannya melalui proses pembajaan pelbagai peringkat yang menggunakan tekanan ringan untuk meratakan keluli supaya penamat permukaan premium kami boleh digunakan. Ini memastikan bahawa logam tidak hanya kelihatan baik, tetapi menghindari strain-strain stretcher yang cenderung berlaku semasa membentuk dan lukisan dalam.

Cold Rolled Strength Low Coil Steel Coil

Proses pembajaan kami menggunakan instrumentasi yang tepat dan pengawasan terperinci untuk mencapai hanya keseimbangan elemen yang tepat dalam setiap produk keluli yang kami buat. Kami tertakluk kepada semua produk kami untuk proses yang sama dan pemeriksaan kualiti yang teliti setiap kali, setiap masa. Hasil akhirnya adalah gegelung keluli yang boleh anda bergantung pada, yang kuat, lembut, dan tahan terhadap haus dan lusuh.