Papan bersalut warna mempunyai ciri ketahanan kakisan yang sangat baik

- Aug 03, 2020-

Proses pengeluaran dua lapisan dan pembakar dua digunakan dalam pengeluaran panel bersalut warna. Untuk memastikan kualiti pelapisan produk yang dilapisi warna, perlu dilakukan penyelesaian awal seperti degreasing, penghapusan abu, dan rawatan anti karat pada permukaan lembaran sebelum pelapisan. Ini adalah yang pertama untuk memastikan proses melukis dan asas untuk memastikan kualiti lembaran bersalut warna. Di tempat kerja.

Gegelung bungkusan jenis lajur juga harus tetap jenis lajur semasa pengangkutan dan pengendalian. Komoditi harus diperbaiki dan tegas untuk mengelakkan berlakunya bahaya komoditi atau kejadian tidak sengaja yang disebabkan oleh bergerak atau berguling semasa pengangkutan. Plat keluli tebal tidak boleh ditangguhkan ketika dikeluarkan untuk mengelakkan penyumbatan dan rambut yang tumbuh semasa penyumbatan merosakkan plat keluli tebal di bawahnya. Plat keluli tebal harus dikendalikan dengan berhati-hati, tanpa menemui blok keras lain.

image

Kapasiti kerja haba dan cahaya permukaan reflektif adalah dua kali ganda daripada keluli tergalvani panas, dan daya kilas melebihi 0.8, yang merupakan bahan hiasan bangunan yang sesuai untuk menjimatkan tenaga kinetik.

Panel bersalut warna mempunyai konkrit ringan, penampilan cantik dan ketahanan kakisan yang sangat baik, dan dapat dihasilkan dan diproses dengan segera. Warna biasanya dibahagikan kepada warna putih, biru laut, dan merah bata. Mereka terutama digunakan dalam industri periklanan, industri konstruksi, industri perkakas rumah, industri pembuatan peralatan rumah tangga, industri perbaikan rumah dan industri transportasi. Gegelung bersalut warna yang biasa digunakan lapisan seni bina digunakan untuk memilih kepingan galvanis bersalut warna epoksi yang sesuai mengikut persekitaran semula jadi aplikasi, seperti bahan poliester poliester yang diubah suai, polivinil klorida plastisol, polivinilidena klorida, dan lain-lain. Pelanggan boleh memilih mengikut tujuan utama.