Proses Pelapisan Warna Lapisan Warna Bersalut

- Jan 03, 2020-

Berikut ini menerangkan proses pengeluaran warna plat bersalut warna oleh pengeluar plat bersalut warna. Prestasi gegelung keluli warna umumnya diuji oleh ujian semburan garam garam yang lemah, diikuti dengan kaedah uji penuaan perkhidmatan buatan. Sebaliknya, di bawah beberapa keadaan, gegelung keluli warna akan mempunyai ketahanan yang lebih baik terhadap keterlarutan kimia organik, ketahanan kakisan dan rintangan pencemaran.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, perlindungan alam sekitar telah wujud di dalam industri utama, dan tindak balas kerap dasar negara telah menjadikan konsep rendah karbon dan mesra alam hidup popular di kalangan rakyat. Pada masa ini, pengeluar ejen plat keluli mewarna semua produk hijau keluli tahan karat perlindungan alam sekitar, tetapi perlindungan alam sekitar yang sebenar sangat jauh, semuanya di bawah pelindung perlindungan alam sekitar untuk menipu pengguna. Akhirnya, tiada jalan kembali untuk menurun. Kayu kayu dari kayu kencang yang digantung bangunan siling tidak kurang daripada 20mm * 40mm, dan mematuhi syarat-syarat teknologi pemprosesan kertas yang dipanaskan gypsum wood keel digantung siling.

color coated plate

Sekiranya seorang peniaga mahu menyertai jenama plat keluli warna sebagai ejen, perkara pertama yang perlu dilihat adalah produk, yang menjadi punca kelangsungan perniagaan. Produk keluli warna secara beransur-ansur memasuki kehidupan pengguna. Syarikat-syarikat utama telah membangunkan produk plat keluli warna unik mereka sendiri untuk merebut pasaran, tetapi sebagai industri penyesuaian plat keluli warna secara perlahan matang, keseragaman produk menjadi lebih dan lebih serius, dan kualiti produk semakin membimbangkan. Oleh itu, apabila francaisi menyertai, mereka mesti memilih produk yang boleh membuat titik jualan berbeza untuk menonjolkan persaingan sengit.

Papan bersalut warna adalah produk perindustrian yang sangat penting dalam kehidupan seharian kita. Terdapat model yang berbeza untuk dipilih mengikut proses dan warna yang berbeza, tetapi ramai pelanggan sangat bermasalah bagaimana untuk memilih papan bersalut warna? Seterusnya, marilah kita berikan anda Memperkenalkan proses dan warna plat bersalut warna.

Pemilihan warna salutan warna papan bersalut warna harus ketat dengan dinding, tiang romawi, lekapan lampu, dan lain-lain, dan tidak perlu ada masalah papan bangkai. Ini akan menjadikan banyak pengguna yang ingin menggunakan ketebalan standard memalukan, dan banyak pedagang yang tidak bertanggungjawab akan mempunyai papan miskin untuk berpura-pura menjadi tebal standard, yang akan menyebabkan pengguna menderita. Perkembangan pesat zaman telah menjadikan usaha orang awam untuk menunaikan piawaian hidup yang lebih tinggi dan lebih tinggi, dan plat keluli warna biasa tidak dapat memenuhi keperluan mereka.

color coated plate

Proses penghasilan utama proses dua salutan bersama-dua proses salutan warna biasa adalah: unwinding → pretreatment → salutan → baking → pasca pemprosesan → coiling. Dalam era hari ini, generasi selepas 80 dan 90-an secara beransur-ansur menjadi kumpulan pengguna arus perdana. Dengan generasi baru plat keluli warna, generasi ini mempunyai keperluan yang lebih tinggi untuk produk pembaikan rumah, dan terdapat peningkatan permintaan untuk produk yang pelbagai dan diperibadikan.

Di atas adalah kandungan proses pengeluaran warna plat bersalut warna yang dibawa oleh pengeluar plat bersalut warna. Saya harap ia akan membantu semua orang. Untuk maklumat lanjut, sila terus memberi perhatian kepada laman web kami. Anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa apabila membeli plat bersalut warna. Kami akan Hormat kami di perkhidmatan anda.