Jenis Substrat Plated Coated Warna

- Jan 09, 2020-

Plat bersalut warna juga dipanggil plat keluli warna, plat warna. Lembaran keluli bersalut warna menggunakan lembaran keluli tergelek sejuk dan lembaran keluli tergalvani sebagai substrat, dan terus bersalut selepas pretreatment permukaan. Berikut ini menerangkan jenis substrat untuk produk mereka dengan pengeluar lembaran berwarna bersalut.

Substrat dilancarkan sejuk, plat keluli tebal berwarna, substrat dilancarkan sejuk, plat berwarna-warni yang dihasilkan dengan penampilan yang lancar, cantik, elegan, dan ciri-ciri pengeluaran dan pemprosesan plat keluli yang dilancarkan sejuk, tetapi parut-parut kecil pada pendedahan lapisan permukaan substrat yang dilancarkan sejuk ke gas, mendedahkan sebahagian daripada besi Karat merah dihasilkan dengan serta-merta. Oleh itu, produk tersebut hanya digunakan sebagai langkah perlindungan sementara sementara dan bahan mentah di dalam bilik.

color coated plate

Keluli bersalut keluli bergalvani bersalut produk bersalut organik adalah pelapis bersalut keluli bergalvani panas. Sebagai tambahan kepada perlindungan zink, lapisan salutan seni bina kimia organik juga mempunyai kesan rawatan pelindung dan karat, dan hayat perkhidmatannya lebih panjang daripada pelapis seni bina bergalvani panas. Kandungan zink lembaran tergalvani panas biasanya 180 g / m2 (dua sisi), dan kandungan zink lembaran tergalvani panas ialah 275 g / m2.

Plag bersalut aluminium-zinc yang dipalar panas boleh dipilih sebagai lembaran keluli alumina yang tebal kerana plat keluli disembur (55% ai-zn dan 5% ai-zn).

color coated plate

Plat bersalut elektro-galvanized plat elektro-galvanis digunakan sebagai substrat. Produk galvanis organik adalah salutan tergalvani. Oleh kerana lapisan tergelincir nipis, kandungan zink biasanya 20 / 20g / m2, yang tidak sesuai untuk dinding luaran dan bumbung. Tetapi kerana penampilannya yang cantik dan prestasi pemprosesan yang sangat baik, ia boleh digunakan dalam perkakas rumah, akustik, perabot keluli, hiasan dalaman, dan sebagainya.

Pembuat plat bersalut warna komited kepada pengeluaran berkualiti tinggi kepingan warna bersalut. Jika anda mempunyai sebarang keperluan dalam hal ini, sila hubungi kami. Produk kami sesuai dan kualiti dijamin.