Prestasi Salutan Pelapisan Warna Galvalume Steel Coil

- Sep 27, 2019-

Perlindungan alam sekitar dan penjimatan tenaga Coating Galvalume Steel Coil Warna ditunjukkan dalam aspek-aspek tersebut. Beratnya ringan, kerana Coating Galvalume Steel Coil Warna itu sendiri lebih ringan dan mudah digunakan untuk pengangkutan, yang dapat menjimatkan masa pembinaan. Perlindungan alam sekitar dan penjimatan tenaga, bilik alih yang diperbuat daripada Coating Galvalume Steel Coil Warna boleh digunakan semula, ia mesra alam dan menjimatkan wang, tiada pencemaran dan tiada bunyi bising. Kekuatan yang tinggi, kerana ia adalah struktur keluli, ketahanan yang kuat, rintangan dan rintangan lenturan. Permukaan licin dan mudah dibersihkan, permukaan keluli tergalvani berwarna-warni tidak kasar, tempoh anti-karat panjang, dan sesuai untuk penggunaan berulang.


 Color Coating Galvalume Steel Coil


Struktur keluli gegelung keluli bersalut warna warna mempunyai berat ringan, kekuatan tinggi, ketegaran keseluruhan yang baik dan keupayaan ubah bentuk yang kuat. Struktur kawat keluli warna struktur kediaman terdiri daripada sistem komponen keluli berdinding nipis yang terbentuk sejuk. Tulang keluli diperbuat daripada lembaran tergalvani super anti karat yang kuat, yang berkesan menghindari pengaruh karat pada gegelung keluli coil warna semasa pembinaan dan penggunaan, dan menambah komponen keluli cahaya. Hayat perkhidmatan.

Bahan penebat haba yang digunakan dalam lapisan sandwic galvanum coating sandwich panel terutama dibuat dari bulu kaca, yang mempunyai kesan penebat haba yang baik. Penebat bunyi adalah penunjuk penting untuk menilai rumah dan penebat bunyi yang baik. Pembinaan kerja kering, mengurangkan pencemaran yang disebabkan oleh sisa kepada alam sekitar, selaras dengan kesedaran alam sekitar semasa; semua bahan adalah bahan binaan hijau, memenuhi keperluan persekitaran ekologi, dan kondusif untuk kesihatan.


color coating galvalume steel coil


Pelapisan galvanum keluli tahan karat warna dinding mengamalkan kecekapan tinggi sistem penjimatan tenaga, mempunyai fungsi pernafasan, boleh menyesuaikan kelembapan kering udara dalaman; bumbung mempunyai fungsi pengalihudaraan, yang boleh membentuk udara yang mengalir di antara pedalaman rumah untuk memastikan keperluan pengalihudaraan dan pelesapan haba di dalam bumbung.

Coating galvanum coating warna adalah bahan pilihan untuk banyak projek awam yang paling penting di China pada masa ini. Banyak institut reka bentuk dan parti pembinaan telah menggalakkan dan mengadopsi gegelung keluli warna sepenuhnya. Walau bagaimanapun, kemunculan gegelung keluli warna palsu di bandar, perbezaan antara yang baik dan yang buruk, untuk membezakan antara yang benar dan salah, kepada identifikasi pelanggan dan penggunaan keraguan, cara mengenal pasti benar dan salah, adalah untuk memberi perhatian kepada pelanggan dan memberi tumpuan kepada masalah pengendalian.


color coating galvalume steel coil


Saluran gegelung keluli lapisan warna kini popular di industri pembinaan perumahan. Saya fikir ia mempunyai komen yang tinggi bahawa ia menggunakan langkah demi langkah untuk bersaing dan dengan tekun. Saya fikir ia masih mempunyai banyak ciri-ciri yang luar biasa, dan keamatan yang tinggi boleh digunakan sebagai Plat struktur siling yang digantung hanya dimuat, tahan tekanan dan lentur, dan mempunyai pelbagai warna. Ia mempunyai warna yang berbeza dan dapat memenuhi keperluan pengguna yang berbeza. Projek hiasan ini menjimatkan masa dan usaha, dapat mengurangkan tempoh projek renovasi, anti-getaran, keselamatan kebakaran, perlindungan hujan, sepanjang hayat, yang membuktikan ia mempunyai pengaruh yang stabil di pasaran dan juga dapat dinikmati oleh sejumlah besar daripada orang. Kebahagiaan yang dihasilkannya.