Isu Warna PPGI PPGL

- Oct 28, 2019-

PPGI PPGL masalah perbezaan warna Untuk gegelung keluli warna bagaimana mengawal masalah perbezaan warna, peralatan pengeluaran kami menggunakan gas asli untuk suhu ketuhar, jadi suhu ketuhar seimbang, tidak akan ada perbezaan suhu dalam tempoh masa, dan cat mesti sama rata diselaraskan sebelum pengeluaran. Untuk mengawal lapisan kebocoran gegelung keluli warna, kita dapat memahami bahawa salutan kebocoran disebabkan oleh ubah bentuk dan pengoksidaan substrat.

PPGI PPGL

PPGI PPGL menggunakan substrat berkualiti tinggi, tidak kira proses salutan yang diterima pakai, keperluan teknikal untuk substrat semakin tinggi dan lebih tinggi. Gegelung keluli yang kebanyakannya berasaskan keluli memerlukan bunga zink rata, gegelung keluli bersalut zink panas bergelung atau gegelung keluli elektro-galvanis. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, terdapat trend untuk meningkatkan penggunaan aluminium galvanis, aluminium-zink dan lain-lain lembaran keluli bersalut sebagai substrat; Gelung bergulung sejuk digunakan sebagai substrat, dan beberapa produk bermutu tinggi juga diperbuat daripada keluli tahan karat. Tidak kira substrat mana yang digunakan, ia mempunyai keperluan yang tinggi pada permukaan, bentuk dan ketepatan dimensi. Meningkatkan proses prapreatment, pra-merawat substrat dan salutan lebih rapat, mengamalkan sistem proses prapreatment baru, meningkatkan kestabilan cecair pretreatment, meningkatkan ketahanan kakisan dan fleksibiliti gegelung keluli warna, dan pada masa yang sama mengurangkan alam sekitar pencemaran.

PPGI PPGL

Analisis ciri-ciri PPGI PPGL menjimatkan masa dan usaha: plat keluli warna warna keluli plat ruang sangat ringan, pemasangan splicing dan ciri pemotongan laser pilihan, pemasangan bilik plat keluli warna Delphi kaedah boleh menjadi banyak penjimatan Untuk menjimatkan kemajuan projek. Bahan permukaan dan bahan penebat dinding dari panel sandwic steel tahan api warna api adalah bahan tidak mudah terbakar, yang sepenuhnya dapat memenuhi syarat perlindungan kebakaran dari ruang plat keluli warna.

PPGI PPGL mempunyai garis hiasan yang jelas dan pelbagai warna, yang boleh diselaraskan dengan apa-apa gaya bangunan plat keluli warna, di luar ketenangan fikiran. Penebat dan penebat haba: Papan dinding keluli komposit dinding warna umumnya mempunyai bahan penebat dinding seperti bulu batu, kapas serat kaca, polietilena, poliuretana, dan lain-lain, dan kekonduksian terma adalah rendah, supaya ruang plat keluli warna mempunyai tinggi kesan penebat haba yang berkualiti. Bumbung keluli warna kekuatan tinggi diperbuat daripada lembaran keluli berkekuatan tinggi dengan susun atur dan gulungan yang terbaik. Oleh itu, ruang plat keluli warna keluli warna mempunyai ciri-ciri struktur yang baik.