Proses Pemasangan Gelung Keluli Warna

- Jul 09, 2020-

Adakah operasi pemasangan gegelung keluli berwarna betul secara langsung akan mempengaruhi kesan hiasannya. Oleh itu, pemasangan gegelung keluli warna adalah yang perlu kita kuasai. Pemasangannya perlu mengikut keperluan proses tertentu. Keperluan proses utama adalah seperti berikut:

color steel coil

Semasa memasang dengan kuku, jarak kuku tidak boleh lebih besar dari 200mm, dan penyambungan gegelung keluli warna harus rapi dan lurus, tanpa perbezaan warna, ubah bentuk, noda, dll.

Rangka kayu siling keel kayu tidak kurang dari 25mm * 30mm, dan memenuhi keperluan teknikal keel kayu gipsum kertas.

Sambungan antara plat gusset dan dinding, kotak tirai, lampu, dan lain-lain hendaklah ditutup, dan tidak akan berlaku kebocoran.

Lekapan lampu mesti disambungkan rapat ke keel, lampu tugas berat atau kipas siling, dan tidak boleh disambungkan ke keel siling, dan kren lain mesti dipasang pada plat asas.

Kami memasang gegelung keluli warna dengan betul mengikut keperluan proses di atas, untuk memastikan bahawa plat mencapai kesan hiasan yang ideal, dan kemudian ia dapat memainkan ciri-ciri kestabilan, penyerapan bunyi, dan penebat haba.