Pemasangan Mudah Lembaran Bersalut Warna

- Sep 12, 2019-

Dengan kelebihan warna bersalut kepingan tinggi, penebat haba, cantik dan kuat, ia adalah bangunan gred tinggi dengan pemasangan yang mudah.Color dicat papan bilik hiasan pembersihan projek, digunakan secara meluas dalam kilang-kilang, gudang, bangunan pejabat, vila, bumbung menambah lapisan, bilik penapisan udara, storan beku, pusat membeli-belah, kios dan bilik perniagaan sementara.

Color Coated Sheets

Ruang papan yang dilapisi warna yang dipindah itu berwarna ringan, disambungkan dan boleh dipotong dengan mudah oleh laser, dan perubahan mudah pemasangan bilik papan bergerak boleh dibuat, yang boleh meningkatkan kecekapan dan menjimatkan kemajuan pembinaan. Bahan berkualiti permukaan dan bahan penebat terma panel sandwic panel bersalut keselamatan kebakaran adalah bahan tidak mudah terbakar, yang sepenuhnya dapat memenuhi peraturan perlindungan kebakaran dari ruang papan bergerak.

Color Coated Sheets

Tekan model warna besmear garis perhiasan yang jelas berapa banyak jenis tonal, boleh menyelaraskan semua bangunan gaya aktiviti dewan bangunan mesti, melebihi tindakan yang indah.