Gunakan Coil Steel Color untuk melakukan Mata Ini

- Sep 12, 2019-

Warna Steel Coil adalah bahan komposit semacam ini, dalam kehidupan seharian kita pada masa biasa yang dipanggil volum ction atau plat keluli tebal lapisan berwarna-warni, ia dibuat dalam jalur pengeluaran jalur deoiling permukaan berterusan mengikut rawatan fosfat giliran untuk memproses mod pemprosesan kimia organik, kemudian disalut dengan kimia organik lapisan lapisan seni bina mengikut barang-barang, selepas plat baking suhu tinggi dan bahan kimia organik kedua-duanya sedikit, dengan plat keluli yang tebal, daya tahan impak dan membentuk seni hiasan yang sangat baik dan bahan kimia organik , rintangan kakisan.

1

Secara umumnya, permukaan Warna Coil Steel penuh dengan warna-warna cerah, kami juga menyebutnya jubin caigang dan plat dicat, dalam bungkusan, perkakas rumah, reka bentuk hiasan dan industri lain mempunyai kegunaan umum.

 

Warna Steel Coil biasanya digunakan pada tahun-tahun kebelakangan ini bahan bangunan, aplikasi dan plat bersalut warna di antara. Dalam pembinaan kejuruteraan aman, orang harus memohon bahan gelongsor kalis air mengikut spesifikasi teknikal yang sesuai, perkara-perkara berikut mesti dilakukan dengan baik dalam keseluruhan proses pembinaan kejuruteraan:

2

 

1. Semasa memuatkan, memunggah dan mengendalikan, pad pemadam perlu ditambah di antara alat mengangkat dan gegelung keluli warna untuk mengelakkan menggaru dan cat jatuh. Peralatan angkat khas hendaklah digunakan di bawah syarat-syarat standard.

 

2. Apabila tergelincir, tutupkan bahagian atas meja kabinet mesin dan peralatan yang menyentuh dengan komoditi dengan kusyen getah, dan dengan serta-merta menghapuskan sekerap bahan logam semasa memotong untuk mengelakkan menggaru lapisan permukaan salutan.

详情2 (2)

3. Zink boleh digunakan sebagai perlindungan katodik untuk mengekalkan plat keluli tahan karat, tetapi kedudukan luka hendaklah diletakkan sejauh mungkin dalam kedudukan kejuruteraan tersembunyi, dan penyelenggaraan luka hendaklah dijalankan dalam projek-projek kejuruteraan dengan pengurusan yang ketat.

 

4. Pemasangan projek, dengan serta-merta akan menghapuskan gegelung keluli warna kerana pembinaan kimpalan tempat sisa, bahan besi sekerap, untuk mengelakkan kakisan.