Rintangan kakisan PPGL Coil

- Oct 23, 2019-

Masa berkembang. Kawasan luar bandar hari ini dan bandar raya kedua mempunyai standard kualiti hidup yang tinggi, dan kuasa pembelian mereka juga meningkat, yang pastinya peluang perniagaan yang besar untuk sepuluh jenama utama gegelung PPGL. Produk gegelung PPGL berkualiti tinggi yang direka khas dan bukan sahaja memenuhi rasa ingin tahu tentang produk baru, tetapi juga meningkatkan keinginan mereka untuk membeli. Tujuan menggunakan topi putih susu adalah untuk mengurangkan ketebalan cat. Oleh kerana semua topcoat anti-karat biasa untuk panel bersalut warna hijau muda (jadi pes asid sulfurik), perlu mempunyai ketebalan cat tipis. Melekat cat. Dalam hal ini, rintangan kakisan sangat berisiko. Lapisan pertama adalah miskin dalam rintangan kakisan, dan cat sangat nipis, tidak cukup 12 mm.

PPGL

Pemilihan gegelung PPGL untuk pemilihan bahan kritikal bukan sahaja membolehkan peraturan aplikasi, tetapi juga membolehkan kos kawalan yang lebih besar. Sekiranya pemilihan bahan tidak baik, hasilnya adalah bahawa ciri-ciri bahan mentah melebihi peraturan permohonan, menyebabkan kelebihan pemborosan dan pembaziran, dan tidak akan dapat memenuhi peraturan permohonan, mengakibatkan penyingkiran atau tiada permohonan. Oleh itu, pembeli harus memperhatikan keperluan pemilihan bahan yang berkesan. Gegelung PPGL memainkan peranan penting dalam industri pembinaan kejuruteraan. Kunci kepada aplikasi gegelung PPGL dalam industri pembinaan adalah liputan luas bangunan bingkai bangunan kejuruteraan luaran dan hiasan dalaman bangunan kejuruteraan. Jenis plat bersalut warna yang digunakan dalam pembinaan struktur bingkai luar bangunan kejuruteraan juga dibahagikan kepada pelbagai jenis. Di antara mereka, plat bersalut plat jenis tekanan satu sisi kebanyakannya digunakan untuk bumbung dan dinding, dan plat bersalut warna dua lapisan diapit antara tengah dan tengah. Panel sandwich penebat yang diperbuat daripada kayu digunakan untuk bangunan yang mesti dilindungi.

PPGL

Oleh kerana panjang gelombang cahaya sumber gegelung PPGL kurang, tenaga kinetik yang dikandungnya lebih tinggi. Mengikut teori asas ini, penuaan gegelung PPGL dalam pencemaran atmosfera adalah struktur molekul salutan menyerap dan menyerap tenaga kinetik band ultraviolet dalam cahaya semulajadi lebih tinggi daripada tenaga ikatan struktur molekulnya, yang menyebabkan pembubaran struktur molekul salutan. Dengan penuaan lapisan poliuretana, bahan asas itu sendiri perlahan-lahan hilang, dan lapisan permukaan lapisan secara beransur-ansur menjadi tidak menentu dan kehilangan cahaya. Jenis kehilangan bahan asas ini meninggalkan badan tampalan yang agak licin, yang kekal dalam bentuk serbuk yang tidak terisi ke permukaan salutan poliuretana. Proses ini dipanggil penyimpangan. Pintu tingkap yang diperbuat daripada gegelung PPGL juga sangat luas. Untuk bahagian pembinaan kejuruteraan lain seperti paip longkang dan anjing laut, gegelung bersalut warna profesional juga digunakan. Plat keluli bersalut berwarna kelihatan glamor dan terang, dan ia akan menyebabkan etch (pencerobohan, lenturan, bawah filem, dll) di kawasan yang berbeza dalam masa kurang dari 2 tahun.