Prestasi cemerlang Galvalume Steel Coil yang disediakan

- Sep 17, 2019-

Susunan Galvalume Steel Coil mempunyai ciri-ciri produk berikut: gegelung bersalut warna mempunyai prestasi cemerlang, ketahanan kakisan dan lembaran tergalvani mempunyai hayat perkhidmatan yang lebih lama; rintangan suhu yang sangat baik adalah lebih sukar untuk pudar di bawah suhu tinggi berbanding dengan lembaran tergalvani. Dengan refleksi haba yang sangat baik, ia mempunyai ciri pengeluaran dan pemprosesan yang sama dan ciri-ciri lukisan sebagai lembaran tergalvani;

Prepainted Galvalume Steel Coil

Galleksume Steel Coil yang dicampur mempunyai ciri kimpalan elektrik yang sangat baik. Dengan prestasi kos yang sangat baik, ciri tahan lama dan harga yang kompetitif. Oleh itu, pereka, jurutera teknikal dan pengeluar sentiasa menggunakan plat keluli tergalvani untuk bangunan berbilang lantai, struktur bingkai keluli dan peralatan awam, seperti pintu pengatup garaj, saliran dan bumbung.

Prepainted Galvalume Steel Coil

Sebagai tambahan kepada rintangan kimia, Galvalume Steel Coil Prepainted diiktiraf untuk sifat fizikal mereka, rintangan UV dan rintangan suhu. Untuk gulungan bersalut warna, salutan seni bina yang biasa digunakan boleh dipilih mengikut persekitaran semulajadi. Orang boleh memilih resin epoksi yang paling sesuai. Di antara mereka, resin epoksi boleh dipilih: poliester bahan poliester silikon yang diubahsuai, Polyvinyl chloride plastisol, polyvinylidene chloride, dan lain-lain. Ini benar-benar boleh dipilih mengikut kehendak sebenar pelanggan. Secara amnya, tidak sukar untuk memahami penggunaan gegelung bersalut warna dalam pembinaan kejuruteraan, perkakas rumah, kejuruteraan elektrik dan mekanikal, pengangkutan jalan, hiasan dalaman, peralatan pejabat dan industri pembuatan lain.