Faktor-faktor yang Mempengaruhi Harga Warna Coil Steel

- Mar 30, 2020-

Gegelung keluli warna kini sangat popular, dan sekarang mereka melihat arah angin yang berbeza. Dengan kestabilan pasaran gegelung keluli warna di utara, permintaan belum diukur, dan harga gegelung keluli warna tidak mempunyai kuasa. Faktor utama yang mempengaruhi trend harga gegelung keluli warna ialah harga bahan mentah.

Berbanding dengan papan bangunan, gegelung keluli warna mempunyai pemanjangan yang lebih tinggi, kekuatan lenturan, dan nilai r dan n. Di samping itu, ia juga memerlukan lekatan yang kuat antara filem dan substrat, beberapa fleksibiliti, dan kekerasan yang sepadan. Lapisan permukaan biasanya merupakan kecacatan titik tekanan permukaan yang rosak. Kecacatan ini adalah penggunaan semburan berwarna. Selepas menyejukkan keriting, ketegangan keriting menyebabkan permukaan semburan menjadi sedikit berubah dan permukaan menjadi kasar, mencerminkan kesan visual mata tekanan. Dengan peningkatan masa penyimpanan plat keluli, kecacatan titik tekanan sedikit J secara perlahan akan hilang. Walau bagaimanapun, walaupun langkah di atas tidak dapat menghapuskan kecacatan titik tekanan yang lebih serius, yang akan menjejaskan penggunaan pengguna.

color steel coilcolor steel coil

Titik tekanan kerja dalam proses pengeluaran gegelung keluli warna adalah kecacatan dalam proses pemprosesan. Untuk mencari punca kecacatan dan faktor berbahaya, perlu untuk menamatkan percubaan, membahayakan perancangan pengeluaran, dan meningkatkan kos produk. Oleh itu, kecacatan makmal mestilah disimulasikan, disalin, dan dinilai, dan sebab-sebab dan faktor-faktor kecacatan berbahaya mesti didapati dari semua aspek.

Gegelung keluli warna digunakan sebagai bahan mentah. Harga pasaran keluli negara mempunyai hubungan yang penting. Kami mengambil kestabilan sebagai harga utama. Setakat ini, harga rata-rata pasaran keluli negara seminggu yang lalu, harga gegelung keluli di Jiangsu juga merupakan fenomena yang berterusan. Jumlah dagangan keluli warna agak besar, dan sentimen perniagaan kini sangat berhati-hati. Walau bagaimanapun, berdasarkan harga semasa, kebanyakan orang bimbang tentang kelestarian harga gegelung keluli warna. Dalam masa terdekat, kecerahan stok keluli akan menjadi kunci kepada trend harga gegelung.