Soalan-soalan yang kerap ditanya untuk Pembersihan Lembaran Keluli Pra Bercakap

- Nov 04, 2019-

Masalah biasa dalam pembersihan Lembaran Steel Pra Dipasang Untuk meningkatkan tempoh penggunaan plat bersalut warna, perlu dilakukan kerja pembersihan selepas masa permohonan yang panjang. Mari kita faham apa yang istimewa tentang pembersihan Lembaran Steel Pra Bercakap.

Pengeluar gegelung memberitahu anda masalah biasa dalam pembersihan. Apabila melakukan kerja pembersihan, Sheet Steel Painted Dipelihara di kawasan yang bersih dan rapi. Alat pembersihan yang dipilih harus mencegah goresan dan benjolan di papan. Seluruh proses, jika kawasan di mana cecair pembersih mesti digunakan, tidak perlu memilih asas yang kukuh atau pelarut organik asid yang kuat untuk mengelakkan gegelung daripada menghasilkan tindak balas eksotermik.

Pre Painted Steel Sheet

Untuk gelendong hiasan rumah, atau beberapa Helaian Roda Pra Painted yang menyimpan objek di bahagian atas, berhati-hati untuk mengendalikan mereka dengan ringan. Mengikut persekitaran semulajadi yang dilampirkan gegelung warna, jika terdapat lebih banyak habuk di alam semulajadi, sangat mudah basah dan sejuk, dan harus dilakukan dalam jangka waktu yang singkat. Sekiranya persekitaran semulajadi itu dimeterai, permohonan itu tidak cekap dan boleh dikeluarkan dengan betul.

Perlukah Helaian Rangka Pra Dipelihara? Jawapannya adalah satu kemestian. Saya fikir tidak kira apa barangan atau peralatan, jika anda mahu memastikan segala-galanya boleh digunakan secara normal, dan ia tidak membahayakan kesan sebenar, anda mesti menjalankan kerja penyelenggaraan yang diperlukan. Penyelenggaraan gegelung bersalut warna boleh menjadikannya bersih. Di dalam permohonan itu, kami memastikan bahawa ciri-ciri cemerlang tidak rosak, supaya penampilan Lembaran Steel Pra Painted dipastikan dan kesan sebenar akan dipastikan. Marilah kita melihat kaedah penyelenggaraan plat gegelung bersalut warna.

Pre Painted Steel Sheet

Lembaran Keluli Pra Dipasang hendaklah diletakkan pada peralatan seperti pad pemadam, slip, pendakap pemasangan, dan lain-lain, dan kunci tali harus menghadap ke atas, dan ia tidak boleh diletakkan di jalan atau kenderaan dengan serta-merta. Pastikan pembersihan harian gegelung bersalut warna, meningkatkan tempoh penggunaannya, dan meningkatkan penampilan kecantikan. Simpankan gegelung bersalut warna di dalam udara yang kering dan udara secara berventilasi secara semulajadi untuk mengelakkan simpanan luaran dan penyimpanan di kawasan-kawasan yang terdedah kepada pemeluwapan dan perbezaan suhu. Selesaikan bahagian penyimpanan gegelung bersalut warna untuk menjalankan pengedaran yang berkesan untuk akses mudah dan meminimumkan pergerakan yang tidak perlu.