Lembaran Keluli Galvanized

- Aug 15, 2019-

Lembaran Keluli Gavanized

Pertama, pentingnya jalur bergalvani panas

Keluli berdinding nipis yang terbentuk sejuk biasanya digunakan dalam bahan hitam. Selepas lenturan sejuk, ia akan digunakan selepas rawatan penanggal mudah. Hayat perkhidmatannya terhad (biasanya, karat skala besar akan berlaku dalam masa 5 tahun). Struktur jalur keluli bergalvani panas yang syarikat kami telah memperkenalkan kepada pasaran dihasilkan oleh keluli jalur bergulung panas sebagai substrat, melalui pemilihan, penggelek sejuk, pengurangan pemanasan, galvanizing dan proses lain. Produknya sepenuhnya dapat memenuhi keperluan GB510018-2002. Standard "Spesifikasi Teknikal untuk Struktur Keluli Tebal Debu" boleh digunakan dalam sebilangan besar aplikasi dalam industri pembinaan. Ia juga boleh digunakan dalam industri seperti kereta, pembuatan lokomotif kereta api, pembuatan gudang, dan penjaga lebuh raya.


Galvanized Steel Coils


Kedua, galvanized jalur keluli galvanized jalur panas

1. Kaedah pengurangan hidrogen Galvanisasi kaedah pengurangan hidrogen Galvanization Pada tahun 1937, kaedah pengurangan hidrogen galvanizing panas meletakkan asas untuk galvanizing panas yang berterusan. Produk dengan proses pengeluaran pengurangan hidrogen mempunyai kualiti penampilan yang lebih baik dan kekuatan ikatan lapisan galvanis daripada kaedah pelarut galvanis. Kaedah pengurangan galvanizing dilakukan selepas menjahit jalur keluli ke dalam relau pengurangan pemanasan, dan filem oksida yang dihasilkan oleh penjerukan dikurangkan oleh gas hidrogen, dan lapisan pengurangan seperti span dibentuk pada lapisan permukaan lembaran keluli semasa proses pemanasan dan pengurangan, dan selepas memasuki zink, ia dapat menghasilkan lapisan zink-alloy aloi dengan kekuatan ikatan dan perpaduan yang baik, yang sangat meningkatkan lekatan lapisan zink, yang juga menentukan biaya penggunaan tenaga yang tinggi kaedah galvanizing.

2, kaedah pelarut amonium klorida Tergalvani amonium klorida kaedah pelarut galvanizing pada tahun 1837. Produk yang dihasilkan oleh kaedah pelarut amonium klorida tidak mempunyai proses pengurangan haba disebabkan oleh kaedah pelarut amonium klorida, dan kualiti permukaan lapisan galvanis sedikit lebih buruk daripada kaedah pengurangan hidrogen. Ini juga menentukan bahawa kos penggunaan tenaga kaedah galvanizing adalah lebih rendah daripada kaedah pengurangan hidrogen.


Packings


Ketiga, jumlah galvanizing plat keluli tergalvani secara amnya 180-220g / m2, di kawasan selatan yang lembab dapat meningkatkan daya galvanizing hingga 275g / m2 untuk meningkatkan hayat servis komponen keluli. Hayat perkhidmatan produk tergalvani biasanya 20-25 tahun.