Lembaran keluli tergalvani pembekal yang sangat baik dari China

- Apr 10, 2019-

Lembaran keluli bergalvani adalah lembaran keluli yang dikimpal dengan lapisan air panas atau elektro-tergalvani di permukaan, dan digunakan secara meluas dalam pembinaan, peralatan rumah, kenderaan dan kapal, pembuatan kontena, dan industri elektromekanik.

Panas dip galvanis lembaran keluli (SGCC): penyaduran penyaduran, putih terang, bunga zink kecil, adalah sukar untuk melihat bunga zink, bunga zink yang besar adalah sangat jelas untuk melihat blok bunga heksagon, ciri-ciri utama: ketahanan kakisan Seks; lacquerability; kebolehbentuk; kebolehpercayaan tempat. Kegunaan: Perkakas elektrik rumah yang sangat luas, kecil, penampilan yang baik, tetapi berbanding dengan SECC, harganya lebih mahal, banyak pengeluar telah beralih ke SECC untuk menjimatkan kos.
Menurut zink, saiz bunga zink dan ketebalan lapisan zink dapat menunjukkan kualiti galvanisasi. Ketebalan yang lebih kecil, lebih baik. Sudah tentu, jangan lupa untuk membiarkan pengeluar menambah rintangan cap jari. Ia juga mungkin untuk membezakan dengan salutannya: seperti Z12 bermaksud jumlah penyaduran dua sisi adalah 120g / mm. Contohnya:
Lembaran keluli tergalvani (SGLD): adalah bahan aloi pelbagai guna yang mengandungi kaya dengan aluminium dan zink. Kerana ciri-ciri aluminium dan zink, ia mempunyai prestasi yang lebih baik daripada lembaran keluli tergalvani panas (SGCC). Ciri-ciri utama: ketahanan kakisan, keupayaannya lebih tinggi daripada SGCC; rintangan haba; pengaliran haba dan refleksi haba; kebolehbentuk; kebolehpercayaan. Kegunaan: digunakan di beberapa tempat di mana refleksi diperlukan, seperti reflektor dalam oven. Reflektor pemasak elektrik.Hot dip galvanized sheet steel (SGCC) biasanya digunakan, lembaran keluli tergalvani (SGLD) adalah lukisan dalam, dan SGCE adalah lukisan yang sangat dalam.