Prestasi Berkualiti Tinggi Galvanized Sheet

- Jul 15, 2019-

Prestasi Berkualiti Tinggi Galvanized Sheet

 

4. Penampilan cantik: corak salji perak-putih, cantik dan cantik, boleh digunakan secara langsung tanpa lukisan.

5. Permukaan semburan: Galvanized steel adalah substrat yang baik untuk salutan cat. Salutan komposit aloi dan organik memberikan perlindungan yang lebih cekap terhadap karat.

6. Lebih banyak penggunaan: Kelebihan graviti plat keluli tergalvani (3.75g / m3) jauh lebih kecil daripada graviti spesifik zink (7.15g / m3), jadi jika substrat keluli dan ketebalan salutan adalah yang sama, setiap tan Lembaran keluli tergalvani mempunyai kawasan penggunaan yang lebih besar daripada lembaran keluli tergalvani, yang memberikan pengguna manfaat yang lebih besar. AZ150 setiap 1000 tan lembaran keluli tergalvani bersamaan dengan: (1) 1050 tan kepingan keluli tergalvani 0.3mm (2) 1035 tan lembaran keluli tergalvani 0.5mm tebal (3) 1025 tan lembaran keluli tergalvani 0.7mm tebal.

7. Pelbagai aplikasi: boleh digunakan untuk bumbung, dinding, garaj, dinding kalis bunyi, paip dan rumah-rumah modular, muffler, paip ekzos, lampiran penyapu, tangki bahan bakar, kotak trak, dll. Tukang gas, penghawa dingin, ketuhar gelombang mikro elektronik, bezel LCD, tali pinggang kalis letupan CRT, lampu belakang LED, kabinet elektrik, dll., rumah babi pertanian, rumah ayam, lumbung, paip rumah hijau, dan lain-lain, seperti penutup penebat haba, penukar haba, , dan lain-lain.