Bagaimana Mengenai Teknologi Coal Waterproof Steel Coil

- Nov 27, 2019-

Sebagai bahan polimer, gegelung keluli warna adalah sejenis bahan polimer. Ciri-cirinya lebih popular dengan semua orang, tetapi dalam keseluruhan proses permohonan, ia tidak memberi perhatian kepada perlindungan keselamatan, terutama pada hari-hari hujan. Orang lebih kecewa tentang keadaan ini. Jadi bagaimana orang dapat menyelesaikan masalah ini? Hari ini kita akan membincangkan teknologi kelembapan-bukti produk ini.

color steel coil

Bahagian sebenar skru mengetuk diri adalah condong, dan ia adalah salah satu sebab utama bagi rembesan air bahawa lubang itu segera disebabkan oleh kehilangan purlin keluli di bawah gegelung keluli warna. Jenis resapan air ini kemungkinan besar tidak jelas dalam struktur bumbung rata jubin keluli berwarna tunggal tanpa penebat haba dan perisian sistem penebat. Alasan langsung adalah bahawa pemendakan akan disebarkan dengan serta-merta selepas rembesan air di lokasi di mana plat keluli tebal dan bar keluli menyentuh. Tidak semestinya menetes dengan cepat.


Rembesan air berlaku pada tumpang tindih gegelung keluli berwarna, pada tahap tumpang tindih mendatar dan menegak, dan pada tumpang tindih jubin keluli berwarna. Ia mudah untuk menyebabkan rembesan air berskala besar, dan sukar untuk mengesan titik rembesan air, dan apabila ia disebabkan, sukar untuk diperbaiki. Lebih biasa di bumbung rata melengkung. color steel coil


Rembesan jubin bumbung. Pada struktur baja ringan tapak bumbung bumbung, rembesan yang disebabkan oleh jubin bumbung adalah keadaan yang agak luas. Apabila hujan dan sangat berat, hujan adalah berdasarkan sambungan dua jubin keluli berwarna di bawah jubin rabung Voids, menyebabkan rembesan air besar-besaran. Untuk mengelakkan jubin rabung dari air bocor, panjang alur tekanan jubin rabung harus ditingkatkan di tapak pembinaan, dan cawangan harus dimeteraikan di lokasi gelombang jubin.

color steel coil

Mengikut analisis kiri dan kanan, rintangan kelembapan gegelung keluli warna boleh dibangunkan mengikut ketiga tahap ini. Mungkin jika produk itu secara teknikal diselesaikan kerana rintangan kelembapannya, kesan sebenar permohonannya akan agak stabil. Di samping itu, perhatikan penyelenggaraan sepanjang proses permohonan. Semasa kerja-kerja penyelenggaraan, meningkatkan tempoh permohonan produk ini.