Bagaimana peralatan kuku keluli warna berfungsi?

- Oct 27, 2020-

Kerana tanah keluli warna mempunyai manfaat produk yang cemerlang, industri aplikasi menjadi semakin luas, dan pembangunan semakin cepat dan cepat. Jangan tidak biasa dengannya. Baru-baru ini, seorang kawan bertanya kepada saya bagaimana peralatan keluli warna berfungsi. Hari ini, saya akan menganjurkan Okay, mari kita jelaskan kepada semua orang dan lihat.

color steel coil

Pertama, gelung keluli warna menggerakkan badan kereta ke kedudukan yang ditetapkan supaya badan kereta secara kasar selari dengan pinggir bangunan kilang dengan selang tertentu. Outrigger bergerak diperluaskan ke kedudukan yang sepadan di bawah tindakan silinder minyak mendatar, silinder minyak menegak melangkau ke bawah, dan plat kaki sokongan di hujung bawah silinder minyak menegak disalurkan pada tidur. Duit sulung keluli warna boleh meningkatkan kawasan daya.

Kedua, silinder luffing mekanisme mengangkat melanjutkan, lengan teleskopik naik ke sudut ketinggian tertentu α, platform berputar bergerak, mekanisme mengangkat dan mekanisme bersantai berputar dengan sewajarnya, supaya arah mesin pembuatan jubin bertentangan dengan bangunan kilang, dan keluli warna yang disediakan Roll dipasang pada peranti yang tidak berkesempatan Di bawah tindakan silinder yang bersantai, peranti berehat yang dipasang pada kurungan yang bersantai bergerak ke kedudukan yang sesuai.

Akhirnya, mesin penggulungan keluli warna berputar dan memunggah, meletakkan satu hujung plat keluli warna ke dalam pelabuhan makanan mesin pembuatan jubin, memperluaskan silinder minyak seimbang, mengangkat satu hujung mesin pembuatan jubin, dan meletakkannya di atas pesawat mendatar β Mengekalkan sudut tertentu untuk menyesuaikan diri dengan cerun bahagian atas kilang. Lanjutkan silinder teleskopik dan regangan lengan teleskopik untuk cepat menyesuaikan ketinggian mesin pembuatan jubin. Selepas mencapai ketinggian yang diperlukan, mulakan mesin membuat jubin untuk merealisasikan fungsi menekan jubin. Selepas makan selesai, duit sulung keluli warna dikeluarkan, dan silinder minyak kembali ke keadaan yang tidak bekerja, yang memudahkan pemindahan antara bahagian yang berbeza.