Cara Memilih Aluzinc Steel Coil dengan Betul

- Sep 30, 2019-

Aluzinc Steel Coil yang telah dicadangkan telah lama diiktiraf oleh orang ramai, dan kemudahan penggunaan dan kebolehgunaannya adalah sangat baik. Banyak pengeluar memberi perhatian kepada prospek pembangunan produk ini, dan kemudian akan ada pelbagai barang, maka pelanggan memilih warna. Apabila anda melancarkan filem, anda akan mempunyai keraguan. Bagaimana untuk memilih kaedah salutan warna dengan betul, kaedah yang digunakan untuk memilih produk yang betul, berharap untuk membantu anda bimbang!


Prepainted Aluzinc Steel Coil


Bagi Aluzinc Steel Aluzinc yang Prepainted , trend pembangunan pada tahun-tahun kebelakangan ini bersamaan dengan kuat, permintaan untuk produk ini akan meningkat selama ini, tetapi terdapat kekurangan substrat yang sangat baik seperti senarai bunga zink bebas dan aloi zink bersalut. Jenis dan kualiti lapisan seni bina dalam negeri tidak dapat memenuhi keperluan sepenuhnya. Harga tinggi lapisan seni bina yang diimport mengurangkan daya saing. Acuan plastik yang diperlukan untuk membran kaca berwarna-warni perlu bergantung kepada bahan-bahan yang diimport, kekurangan ketebalan salutan, serba boleh, keliatan yang tinggi, Pelbagai warna bersalut bergaris tinggi. Oleh itu, apabila orang memilih produk, mereka harus memberi perhatian khusus untuk memerhatikan ciri-ciri produk yang berkaitan. Mengetahui berita terkini tentang produk ini sangat membantu orang membeli barangan.


Prepainted Aluzinc Steel Coil


Permukaan menggaru adalah kecacatan permukaan produk apabila Aluzinc Steel Coil Prepainted , dihasilkan dan diproses. Ia bukan sahaja merosakkan penampilan produk bersalut warna, tetapi juga mengurangkan rintangan kakisan produk bersalut berwarna tercalar. Ia boleh dibahagikan kepada goresan dan pengeluaran bahan mentah. Gores dalam proses pemprosesan dan pengeluaran. Gores pada permukaan bahan mentah. Merujuk kepada kecacatan kualiti yang disebabkan oleh pengeluaran galvanizing terdahulu dan pemprosesan plat keluli asas. Penggunaan plat keluli asas tahan calar untuk menghasilkan dan memproses gegelung yang dilapisi warna adalah mudah untuk menghasilkan dan memproses salutan warna. Permukaan plat aluminium menyebabkan penyimpangan warna menyebabkan kerosakan kualiti salutan kebocoran. Kaedah kawalan adalah untuk memeriksa kualiti proses pengeluaran dalam proses pengeluaran, dan mencegah plat keluli berasaskan bahan mentah dengan goresan daripada memasuki kilang.


Prepainted Aluzinc Steel Coil


Pelapisan Aluzinc Steel Coil yang dicadangkan merujuk kepada kecacatan kualiti seperti yang disebabkan oleh penggunaan lapisan industri pada lembaran keluli karbon semasa proses pengeluaran gegelung bersalut warna. Ia adalah kecacatan kualiti produk yang paling biasa dalam pengeluaran dan pemprosesan kepingan aluminium bersalut warna. Ia bukan sahaja akan menyakitkan penampilan barangan bersalut warna, tetapi juga menyakitkan parameter prestasi produk lembaran aluminium bersalut warna. Ia juga mengurangkan rintangan kakisan bagi barangan bersalut warna bersalut, dan kehilangan ciri-ciri yang sepatutnya mempunyai kepingan aluminium bersalut berwarna. Oleh itu, semua orang adalah penting untuk memahami sebab kebocoran semasa proses pengeluaran, jadi anda boleh menggunakan langkah berjaga-jaga yang paling berkesan untuk mengelakkan dan mengawal kecacatan kebocoran.

Dalam pengangkutan suhu tinggi, letakkan setiap plat aluminium bersalut warna terus ke dalam agen penahan kelembapan, atau buka lubang kecil di kedua-dua belah untuk kebolehtelapan udara, atau letakkan sistem asap-bukti untuk mengelakkan berlakunya suhu tinggi dan titisan air semasa pengangkutan. Dialisis menyebabkan tindak balas diazotisasi. The Aluzinc Steel Coil Prepainted menghadapi banyak kesulitan semasa keseluruhan proses pengangkutan. Sekiranya masalah ini diselesaikan, faktor keselamatan boleh dihantar kepada pengguna.