Faktor-faktor penting yang mempengaruhi trend harga warna gegelung keluli

- Feb 10, 2020-

Pertama, gegelung keluli warna sangat popular pada masa kini, tetapi sekarang ia telah melihat pemergian dari angin. Seiring dengan penstabilan stabil pasaran gegelung keluli warna di utara, permintaan belum diukur, dan tidak ada kuasa untuk harga gegelung keluli warna. Faktor penting yang mempengaruhi trend harga gegelung keluli warna ialah harga bahan mentah.

Kedua, gegelung keluli warna dan papan pembinaan, papan salutan papan perkakas rumah menggunakan pemanjangan yang lebih tinggi, kekuatan hasil dan nilai r dan n yang sama. Di samping itu, ia memerlukan lekatan yang kuat antara filem cat dan substrat, cat mempunyai kelenturan tertentu, dan kekerasan yang sepadan adalah rendah. Apabila gegelung keluli bersalut warna yang digunakan untuk kegagalan kuasa hadir, lapisan permukaan sering cacat laminasi permukaan-cacat. Kecacatan ini adalah kes penyemburan semburan semburan warna dan keriting selepas penyejukan. Ketegangan curl menyebabkan sedikit ubah bentuk lapisan permukaan yang disembur, lapisan permukaannya kasar, dan kesan visual corak tempat yang terlihat dapat dilihat. Sekurang-kurangnya kekurangan spotting J akan beransur-ansur hilang dengan peningkatan masa penyimpanan plat keluli, dan ia boleh dihapuskan dengan pemanasan. Tetapi kecacatan titik tekanan yang lebih serius, walaupun langkah-langkah di atas tidak dapat dihapuskan, sehingga mempengaruhi penggunaan pengguna.

color steel coils

Ketiga, tempat tekanan adalah kecacatan dalam proses pengeluaran. Jika anda ingin mencari sebab dan mempengaruhi faktor kecacatan, anda mesti menghentikan pemeriksaan, menjejaskan pelan pengeluaran, dan meningkatkan kos pengeluaran. Oleh itu, adalah perlu untuk mensimulasikan, menggandakan dan menilai kecacatan makmal, dan mengetahui sebab dan faktor yang mempengaruhi kecacatan dari pelbagai aspek.

Keempat, gegelung keluli berwarna digunakan sebagai bahan mentah. Harga pasaran keluli negara mempunyai hubungan yang penting. Kami mengambil kestabilan sebagai harga utama. Setakat ini, harga rata-rata pasaran keluli negara seminggu yang lalu, harga gegelung keluli di Jiangsu juga merupakan fenomena yang berterusan. Jumlah dagangan keluli warna agak besar, dan sentimen perniagaan kini sangat berhati-hati. Walau bagaimanapun, berdasarkan harga semasa, kebanyakan orang bimbang tentang kelestarian harga gegelung keluli warna. Dalam masa terdekat, kecerahan stok keluli akan menjadi kunci kepada trend harga gegelung.