Meningkatkan Ketahanan Gelung Keluli Warna

- Jun 08, 2020-

Tidakkah' membeli gegelung keluli warna yang baik lebih tahan lama? Saya percaya banyak orang berpendapat demikian. Sekiranya ia tidak tahan lama, walaupun perkara lain baik, tidak baik. Gulungan keluli berwarna dapat menggantikan bahan binaan dan menjadi bahan utama bangunan. Bukan hanya mesra alam, sebab utamanya adalah untuk mempercayai bahawa ketahanannya lebih tinggi daripada bahan tradisional, dan Jixinda Steel terus meningkatkan ketahanan plat. Sebagai bahan baru, gegelung keluli warna lebih unggul daripada batu bata tradisional. Mereka tidak hanya kaya warna, tetapi juga sangat baik dalam anti karat, tahan kelembapan dan tahan hujan.

image

Kini semakin banyak kilang atau lapangan terbang stesen keretapi berkelajuan tinggi dan bangunan besar lain dibina dengan gegelung keluli warna berkualiti. Gulungan keluli warna yang baik dapat mengekalkan tahap penggunaan lebih dari sepuluh atau dua puluh tahun, dan gegelung keluli warna yang lebih baik juga Tidak dapat pudar atau cat dalam sepuluh tahun. Oleh itu, jika anda ingin menggunakan gegelung keluli berwarna sebagai bahan binaan untuk membina bangunan anda sendiri, anda mesti memilih tahan lama. Jika tidak, ia lebih tahan lama daripada bahan tradisional dan akan kehilangan fungsi dalam beberapa tahun.

Hanya dengan meningkatkan daya tahan gegelung keluli warna secara berterusan, kita dapat memenuhi keperluan pelbagai bangunan. Syarikat kami telah terus meningkatkan proses pengeluaran selama pengeluaran gegelung keluli warna selama lebih dari sepuluh tahun, sehingga kualiti gegelung keluli warna terus ditingkatkan. Gulungan keluli warna yang dihasilkan tidak luntur dalam jangka masa yang lama dan mempunyai ketahanan anti-karat dan ultraviolet yang lebih baik. Ia dapat mengelakkan cahaya dan hujan dari kerosakan pada bangunan dengan berkesan. Penggunaan lapisan tergalvani tinggi dan cat yang baik membolehkan gegelung keluli warna bertahan lebih dari 15 tahun, yang lebih sesuai untuk bangunan keluli warna yang memerlukan penggunaan jangka panjang.