Kaedah untuk Mencegah Rusting Coil Steel Coating Warna

- Sep 11, 2019-

Coating Coating Keluli Warna jika tidak berfungsi dengan baik atau ia adalah untuk mengekalkan penantian yang tidak baik, ia adalah untuk membawakan warna untuk dilancarkan untuk menghasilkan keadaan karat, jadi, bagaimana hendak mengelakkan? Hari ini, beri semua pengenalan terperinci untuk mengelakkan warna lapisan salutan cara karat.

b1b7dbac53421cd564ea2a8704533f4

1, sebahagian daripada gegelung keluli bersalut warna hendaklah diletakkan pada alas getah, kayu pad, kurungan tetap dan peralatan lain, dan kunci ikatan ikatan harus ditutup, tidak boleh segera dipasang pada jalan atau kenderaan.

 

2, untuk mengelakkan penyimpanan luaran dan penyimpanan mudah untuk menghasilkan air pekat dan perbezaan suhu menukar kawasan yang besar, dan menyelesaikan masalah roll warna tapak simpanan untuk menjalankan pengedaran yang berkesan, mudah untuk mengambil, tetapi cuba untuk mengurangkan lebihan dalam pergerakan.

详情4详情5

3. Simpan gegelung salutan warna dalam persekitaran semulajadi yang bersih, bersih, kering dan berventilasi untuk menghalang hakisan semua jenis bahan menghakis. Tapak simpanan harus lancar, bebas dari blok keras dan mempunyai kapasiti beban yang mencukupi.

 

Sebagai kesimpulannya, mengelakkan karat coating steel coil, secara amnya, hanya boleh melakukan kerja yang baik untuk penyimpanan dan penyelenggaraan yang sesuai, ia akan menjadi munasabah untuk menghalang pengeluaran karatnya, dan memastikan penggunaan warna coil steel coating .