Ciri-ciri Cemerlang Steel Prepableed Hotdip Steel Coil

- Oct 10, 2019-

Coil Steel Hotdip yang diperbuat diperbuat daripada lembaran tergalvani panas, plat aluminium-zinc panas, lembaran elektro-tergalvani, dan sebagainya, dan selepas pretreatment permukaan (degreasing kimia dan rawatan penukaran kimia), satu atau beberapa lapisan salutan organik adalah digunakan pada lapisan permukaan, dan kemudian Produk yang telah dibakar dan disembuhkan. Ia juga dinamakan untuk pelbagai warna gulungan-gulungan keluli berwarna cat organik, yang dikenali sebagai Coil Steel Hotdip Prepainted.


Prepainted Hotdip Steel Coil


Setiap jenis komoditi dihasilkan dengan ciri-cirinya sendiri. Jika tidak, ia tidak mudah untuk dibangunkan dan diterapkan dalam bentuk industri yang semakin kompetitif, termasuk Steel Coil Hotdip Prepainted yang telah kami jelaskan hari ini. Begitu juga. Di sini, demi bantuan yang lebih baik, ciri-ciri setiap orang diringkaskan seperti berikut.


Prepainted Hotdip Steel CoilPrepainted Hotdip Steel Coil


Coil Steel Hotdip Prepainted mempunyai ketahanan yang sangat baik dan ketahanan kakisan berbanding lembaran keluli tergalvani untuk hayat perkhidmatan yang lebih lama. Ia mempunyai rintangan haba yang sangat baik dan kurang cenderung untuk memudar pada suhu tinggi daripada lembaran keluli tergalvani. Pemantulan terma yang sangat baik. Coil Hotdip Steel Coil mempunyai sifat pemprosesan yang sama dan sifat aplikasi semburan sebagai lembaran keluli tergalvani. Prestasi kimpalan yang cemerlang. Gulung bersalut warna mempunyai prestasi dan nisbah harga yang sangat baik, prestasi tahan lama dan harga yang kompetitif.