Prestasi cemerlang gegelung keluli warna

- May 25, 2020-

Gegelung keluli warna biasa digunakan adalah panas Dip Galvanized dan panas Dip aluminium zink. Ia tidak boleh dibezakan dalam penampilan, dan hanya boleh dilihat pada logo pembungkusan luar warna roll. Plat asas gegelung keluli warna adalah panas-Dip Galvanized, bahan mentah daripada panas-Dip Galvanized adalah lembaran yang bergolek-sejuk, dan lembaran yang dilancarkan sejuk disalut dengan lapisan zink di atasnya. Sekarang galvanizing umumnya panas-Dip galvanizing, dan terdapat sedikit elektropenyaduran, jadi gegelung keluli warna adalah kepingan sejuk dilancarkan.

Gegelung keluli warna adalah arus perdana dalam bidang pembinaan. Produk ini mempunyai pelbagai hartanah yang cemerlang. Kekuatan tinggi boleh digunakan sebagai plat struktur papak siling. Ia mempunyai rintangan mampatan dan lentur, warna kaya, dan mempunyai pelbagai warna yang berbeza untuk memenuhi keperluan pengguna yang berbeza. . Dalam bentuk pembangunan berterusan pelbagai industri, pengguna salutan warna juga meningkat, tetapi dengan peningkatan berterusan pengilang.

color steel coils

Pada masa ini, Terdapat banyak warna cat di pasaran, dan ramai pengguna tidak boleh membuat pilihan yang baik. Proses pengeluaran adalah untuk melancarkan gegelung keras ke dalam periuk zink dan plat permukaan dengan zink logam. Proses pengeluaran Hot Dip galvanizing boleh memastikan lekakan zink logam di permukaan plat keluli. Lapisan zink boleh memberikan ketahanan kakisan yang cemerlang dan memanjangkan hayat Perkhidmatan produk.

Gegelung keluli warna digunakan secara meluas dalam pembinaan peralatan elektrik dalam pembinaan peralatan rumah tangga, kenderaan dan vesel, dll. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, penggunaan eksport untuk memastikan peningkatan keuntungan telah menjadi satu trend bagi Syarikat keluli Cina. Lebihan kapasiti China, ketidakseimbangan yang serius antara bekalan dan permintaan, mengelakkan puncak dan mengisi Lembah, harga keluli telah jatuh mendadak dalam era keuntungan yang rendah, tetapi harga keluli di pasaran antarabangsa telah jatuh kurang, jadi Sebutharga mempunyai kelebihan. "