Ciri-ciri Lembaran Bumbung PPGI

- Nov 05, 2019-

Lembaran Bumbung PPGI boleh digunakan secara meluas dalam pembinaan, pengangkutan, peralatan rumah, pembungkusan, pemesinan dan keperluan harian, yang tidak dapat dipisahkan daripada ciri-ciri kualitinya sendiri.

Ciri-ciri Lembaran Roofing PPGI adalah dari dua aspek: tiada pencemaran, proses pengeluaran PPGI Roofing Sheet yang menjimatkan kurang memudaratkan alam sekitar, dan boleh dikitar semula, sangat mengurangkan pencemaran terhadap alam sekitar, dan ringan, dapat menampung beban beban Bahan struktur, mengurangkan kos. Pemprosesan adalah mudah, dan pembinaan plat bersalut warna boleh dilancarkan ke dalam pelbagai bentuk dan panjang plat keluli berprofil mengikut keperluan, dan pertengahan umumnya tidak bertindih, pembinaan adalah mudah, dan kesan kalis air adalah baik.

PPGI Roofing Sheet

Lembaran Bumbung PPGI mempunyai banyak spesifikasi dan warna yang kaya. Pelanggan boleh memilih mengikut keadaan sebenar. Pada masa yang sama, produk khas boleh disesuaikan dengan pengilang untuk memenuhi permintaan yang lebih baik. Papan bersalut warna boleh digunakan untuk pelbagai persekitaran, dan permukaannya adalah terutamanya produk yang tertakluk kepada degreasing kimia dan rawatan penukaran kimia untuk memohon lapisan atau bahkan beberapa lapisan salutan organik di permukaan, dan kemudian dibakar dan diperkuat .

PPGI Roofing Sheet

Pengeluar Roofing PPGI mengingatkan semua orang bahawa papan bersalut warna boleh digunakan untuk kegunaan yang lebih baik, supaya kehidupan Lembaran Roofing PPGI lebih indah, kita perlu membersihkannya dalam masa untuk memastikan kebersihannya, memanjangkan hayat perkhidmatannya dan meningkatkan penampilan. ijazah. Adalah diketahui bahawa ciri-ciri plat bersalut warna menyebabkan skala, lapisan karat dan bahan pencemar lain pada permukaan semasa penggunaan. Menurut penggunaan pelanggan, salutan yang digunakan dipilih mengikut persekitaran penggunaan, seperti poliester-poliester yang diubahsuai silikon, plastisol polyvinyl klorida, polyvinylidene chloride dan sejenisnya. Papan bersalut warna mempunyai berat ringan, rupa cantik dan prestasi anti-karat yang baik, dan boleh diproses secara langsung. Ia digunakan terutamanya dalam pengiklanan, pembinaan, perkakas rumah, industri perkakas elektrik, industri perabot dan industri pengangkutan.

PPGI Roofing Sheet

Hari ini, pengeluar Lembaran Roofing PPGI memperkenalkan Lembaran Bumbung PPGI sesuai untuk pelbagai persekitaran. Selepas permukaan papan warna bersalut kimia secara kimia degreased dan diubahsuai secara kimia, lapisan salutan atau beberapa lapisan salutan organik digunakan di permukaan, diikuti dengan penaik dan pengawetan. Ke dalam produk.

Pengeluar Lembaran Roofing PPGI mengingatkan semua orang bahawa Lembaran Bumbung PPGI boleh dipilih mengikut penggunaan pelanggan. Lapisan yang digunakan memilih resin sesuai mengikut persekitaran penggunaan, seperti poliester-poliester yang diubahsuai silikon, plastisol polyvinyl klorida, polivinilidena klorida dan sejenisnya. Papan bersalut warna mempunyai berat ringan, rupa cantik dan prestasi anti-karat yang baik, dan boleh diproses secara langsung. Ia digunakan terutamanya dalam pengiklanan, pembinaan, perkakas rumah, industri perkakas elektrik, industri perabot dan industri pengangkutan.