Ciri-ciri Kualiti Lembaran Bersalut Warna

- May 18, 2020-

Lembaran bersalut warna mempunyai berat ringan, penampilan cantik dan prestasi anti karat yang baik, dan dapat diproses secara langsung. Ini menyediakan jenis bahan mentah baru untuk industri pembinaan, industri pembuatan kapal, industri pembuatan kenderaan, industri perabot, industri elektrik, dll. Hasil yang baik seperti penggantian kayu, pembinaan yang efisien, penjimatan tenaga, dan pencegahan pencemaran, biarkan&# {{2 }} lihat di bawah.

Ciri-ciri kualiti Lembaran Bersalut Warna:

Proses pengeluaran Lembaran Tanpa Lapisan, ekonomik, kurang berbahaya bagi alam sekitar, dapat dikitar semula, dapat mengurangkan pencemaran kepada alam sekitar, ringan, dapat menjimatkan berat bahan struktur dan mengurangkan kos.

Ia senang diproses dan senang dibina. Lembaran bersalut warna boleh digulung menjadi pelbagai bentuk dan panjang plat keluli berbentuk seperti yang diperlukan. Secara amnya tidak ada pertindihan di bahagian tengah, pembinaan sederhana dan kesan kalis air yang baik.

Color-Coated Sheet


Piawaian pemeriksaan produk Lembaran Berwarna:

1. Pori, gelembung, aliran terkumpul dan kedutan tidak dibenarkan.

2. Tidak ada bintik hitam, sisa, calar, noda dan lapisan tidak rata di permukaan.

3. Kebocoran, pengelupasan, pencampuran warna dan lekatan tidak dibenarkan. Ia tidak dibenarkan bertukar menjadi kuning atau hilang gloss kerana penaik yang berlebihan.

4. Tidak dibenarkan perbezaan warna dan kilauan tidak sekata.