Kesan Penebat Bunyi Warna Coil Steel

- Feb 27, 2020-

Sebagai bahan baru di dunia, gegelung keluli warna sentiasa prihatin dan digunakan. Pada masa ini, gegelung keluli warna digunakan secara meluas dalam industri pembinaan. Jadi, di mana ia unik?


Apakah keunikan warna gegelung keluli dalam penebat bunyi? Untuk menyelesaikan masalah langkah-langkah penebat bunyi miskin gegelung keluli warna, ia boleh dipasang pada papan ketumpatan gegelung keluli warna, yang mempunyai kesan penebat bunyi yang baik, dan kapas penebat bunyi juga boleh dipasang.

color steel coil


Malah, ia hanya boleh dibuat di sebelah pintu dan pintu, dan ruang tamu keluli tahan karat warna tidak menjadi masalah, tetapi rumah itu mempunyai kebiasaan menggunakannya. Sekiranya anda berfikir bahawa dinding keluli tahan karat warna sangat baik, saya tidak tahu sama ada kesan penebat bunyi tidak boleh menjadi masalah. Sudah tentu, lantai dan sokongan tidak boleh dibuat daripada gegelung keluli berwarna. Struktur beban asas rumah juga adalah simen keluli.

Bahan binaan semasa kebanyakannya lebih tinggi daripada gegelung keluli warna, tetapi jika anda ingin membandingkan dengan papan lapis, gegelung keluli warna mungkin sangat tinggi. Bilik alih keluli warna adalah ringan, dan pemasangan splicing dan ciri-ciri pemotongan bebas menentukan hayatnya.

color steel coil


Pemasangan bilik mudah boleh meningkatkan kecekapan dan menjimatkan masa. Bahan permukaan dan bahan penebatan gegelung keluli refraktori adalah bahan bukan bahan bakar, yang sepenuhnya memenuhi standar perlindungan kebakaran rumah bergerak. Pelbagai kajian menunjukkan bahawa lebih daripada 40 tahun pengalaman asing membuktikan bahawa jangka hayat gegelung keluli berwarna dirawat dengan pelapis khas boleh mencapai lebih daripada 35 tahun selepas 10-15 tahun.