Trend Pembangunan Masa Hadapan Coil Steel Coated Warna

- Feb 05, 2020-

Coil Steel Coated Warna bukan sahaja mempunyai kelenturan yang baik, keplastikan, rintangan tekanan, rintangan lelasan, pelesapan haba dan prestasi suhu tinggi, tetapi juga mempunyai prestasi cemerlang dari segi warna, gloss, dan rasa. Perlu menyebutkan bahawa semua bahan mentah untuk pengeluaran Coil Steel Coated Warna tidak bahan pencemar dan bahan-bahan yang mesra alam. Proses pengeluaran sepenuhnya berdebu, dan mempunyai ciri-ciri alam sekitar yang tinggi sama ada dalam pengeluaran atau kegunaan kemudian.

Unsur asas lapisan warna adalah gegelung elektromagnetik warna-koil. Ia menggunakan teknologi komposit mutakhir untuk menggabungkan plat keluli tahan karat rapat dengan peritoneum berwarna cerah. Oleh kerana ciri-ciri ini, ia telah digunakan secara meluas dalam seni bina, jadi apa trend perkembangan masa depan coil keluli bersalut warna?

color coated steel coil

Pertama sekali, penggunaan substrat berkualiti tinggi semakin meningkat keperluan untuk permukaan, bentuk dan saiz substrat. Kegunaan luaran seperti gegelung keluli tergalvani kecil zink kecil, gegelung keluli tergalvani tanpa zink rata-rata, dan lain-lain telah meningkat dalam gegelung zink aloi galvanis bergelung panas yang tepat pada masanya; penggunaan dalaman seperti gegelung keluli bergalvani, lembaran berlapis sejuk bersalut dan gegelung aluminium.

Kedua, untuk meningkatkan teknologi pemprosesan pra-rawatan dan cecair pra-rawatan. Jumlah mesin dan peralatan dan kos rendah telah menjadi teknologi pemprosesan arus perdana untuk meningkatkan kebolehpercayaan, ketahanan kakisan dan prestasi perlindungan alam sekitar.

color coated steel coil

Ketiga, sangat penting untuk pembangunan dan reka bentuk bahan hiasan baru, meningkatkan poliester umum, fluorida polyvinylidene (PVDF), dan plastisol, dan mendapatkan penambahan semula supercolor, penentangan terhadap sumber sinaran ultraviolet, penentangan terhadap sulfur dioksida, meningkatkan ketahanan kakisan, pembangunan rintangan aliran Pelbagai fungsi untuk pencemaran alam sekitar dan tindak balas endotermik.

Keempat, peralatan unit lebih lengkap. Seperti pemilihan mesin kimpalan automatik baru, mesin salutan roll baru, relau menyembuhkan bunyi, peralatan automatik yang sangat baik.

Kelima, kerana kos menekan sejuk lebih rendah daripada menekan panas, ia mempunyai ciri-ciri estetika, tiga dimensi, kekuatan tinggi, dan teknologi pengeluaran mendesak sejuk, yang telah menjadi trend.