Dua Penggunaan Utama PPGI Coil

- Feb 21, 2020-

PPGI Coil hanya bermakna bahawa plat keluli berwarna berwarna-warni menggunakan keluli jalur tergalvani sebagai lapisan asas utama. Setelah penyelesaian degenerasi dan kimia organik, lapisan atau lapisan cecair muncul dari lapisan salutan, dan plat keluli berwarna akhir diperoleh melalui baking dan penyejukan.

ppgi coil

Memang banyak kegunaan utama PPGI Coil, tetapi di sini terdapat beberapa bidang utama di mana orang boleh menggunakannya, iaitu peralatan rumah dan bahan binaan hiasan. Kunci menambah bakat ialah bingkai pintu sisi peti sejuk, yang menggunakan kebanyakan plat keluli bersalut warna, diikuti oleh kabinet penghawa dingin pusat, peti sejuk, dan mesin basuh automatik sepenuhnya. Bingkai pintu peti sejuk kebanyakannya VCM. Permukaan plat keluli tebal disalut dengan lapisan kulit VCM. Harga sangat tinggi dan keuntungannya secara semula jadi agak besar. Berbanding dengan perkakas rumah, plat keluli bersalut warna yang digunakan dalam bahan binaan hiasan bukanlah kos efektif sebagai peralatan rumah tangga dan mempunyai permintaan yang besar.

ppgi coil

Syarikat kami membekalkan pelbagai jenis plat keluli bersalut warna, PPGI Coil mempunyai harga istimewa, dan sentiasa diiktiraf dan disukai oleh pelanggan. Dalam trend pembangunan masa hadapan, orang akan menjadi lebih rajin, dan mencipta setiap produk dengan penuh perhatian Meningkatkan produk kecekapan tinggi, dengan mengambil kira semua keperluan pelanggan yang munasabah sebanyak mungkin. Orang ramai sedang melangkah ke pusingan baru trend pembangunan ekonomi dunia dengan konsep menaik taraf baru. Mereka berdedikasi untuk membawa anda produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi. Kami bersedia untuk bekerjasama dengan orang ramai untuk mewujudkan masa depan yang lebih baik!