Apakah kelebihan warna keluli bersalut plat talian pengeluaran

- Apr 09, 2020-

Berbanding dengan pengeluaran Salutan serbuk tradisional, plat keluli bersalut warna mempunyai kelebihan kecekapan yang tinggi, penjimatan tenaga, perlindungan alam sekitar, dan kos pengeluaran yang rendah. Oleh itu, ia kini menggantikan pengeluaran salutan dan mempunyai hubungan yang besar dengan barisan pengeluaran.

Barisan pengeluaran plat keluli bersalut yang direka bentuk sebagai salutan Khas prestasi tinggi dan laluan proses. Ia boleh secara automatik dan secara berterusan melengkapkan proses berehat, degreasing dan pembersihan, rawatan Pertukaran kimia, Salutan roll, pengawetan, penyejukan, dan penggulungan, yang mencerminkan automasi dan kelajuan tinggi salutan warna. Sifat lekatan, kekerasan dan anti-penuaan salutan boleh memenuhi jangkaan prestasi teknikal dan keperluan aplikasi sebenar pengguna.

Color Coated Steel Plate

Seluruh talian peralatan dilengkapi dengan kemudahan perlindungan keselamatan Kalis-letupan, dan kawalan program automatik lanjutan membuat keseluruhan proses pengeluaran yang teratur, cekap, dan selamat.

Penggunaan yang lebih maju inframerah udara atau panas peralatan pengeringan yang berterusan boleh secara automatik menyesuaikan suhu Seksyen Relau, dengan kecekapan terma yang tinggi dan penggunaan tenaga yang rendah. Dalam usaha untuk memastikan suhu proses jalur keluli, kualiti salutan yang baik dan kelajuan pengawetan cepat.

Ia boleh fleksibel konfigurasi peralatan pasca-pemprosesan seperti lamasi, embossing, percetakan, filem yang menanggalkan, dan penyemburan lilin. Peranti ini bukan sahaja boleh memenuhi keperluan kepelbagaian produk bersalut warna, tetapi juga menyediakan perlindungan permukaan untuk proses membentuk plat keluli bersalut warna.

Kerana warna keluli bersalut plat pengeluaran mempunyai kelebihan ini, ia boleh menghasilkan produk pelbagai spesifikasi dan warna yang berbeza untuk memenuhi keperluan industri yang berbeza.