Apa yang perlu dipertingkatkan dalam plat keluli warna

- Apr 14, 2020-

Pada masa ini, penggunaan plat keluli warna adalah sangat biasa, tetapi plat keluli warna sendiri juga mempunyai beberapa keterbatasan. Berikut adalah penambahbaikan kepada plat keluli warna.

 

1. kos penyelenggaraan plat keluli warna agak tinggi. Semakin lama waktu penyemburan Luaran, semakin baik penampilan. Biasanya, penyelenggaraan dilakukan setiap 2 tahun, iaitu, penyemburan. Walaupun penyelenggaraan tidak dilakukan, ia tidak akan menjejaskan penggunaan.

1011110112

2. penebat haba yang lemah, penebat haba dan prestasi pengurangan bunyi bising plat keluli warna. Menurut reka bentuk bahan pembuatan, prestasi penebat haba dan prestasi pengurangan bunyi bising warna biasa di rumah alih keluli adalah agak miskin. Untuk meningkatkan kesan penebat bunyi, dinding partisyen tebal dan dinding partisyen mesti ditambah. Kos meningkat

 

3. plat keluli warna tidak boleh berdiri angin dan salji, dan ia tidak boleh menanggung tekanan. Bilik keluli warna tanpa lengan biasa lemah dalam rintangan tekanan, biasanya sebuah bangunan satu cerita. Keluli berbentuk C dan keluli I-rasuk boleh digunakan untuk bangunan mudah alih dengan rangka. Meningkatkan rintangan tekanan oleh margin besar, tetapi ia biasanya disyorkan untuk membina bangunan asas.

 

4. kerana plat keluli warna adalah bahan menyembur plat keluli yang panjang dan berkarat, selepas salutan itu dikupas, plat keluli dalam mudah untuk karat, yang menjejaskan penggunaannya.