2019 Dubai Big5 Exhibition, We Are Not Absent

- Nov 26, 2019-

Selepas Pesta Canton pada bulan Oktober dan EXCON 2018, keghairahan sekutu Persatuan keluli Henan Jianhui tidak berkurangan. Dalam beberapa hari terakhir bulan November, kami datang ke perhentian seterusnya: pameran Saudi Big5 untuk meneruskan perjalanan baru kami. Lihat, rakan sekerja kami di pameran Saudi Big5 penuh semangat dan ditakdirkan untuk menang. Kami percaya bahawa semangat ini juga akan menarik pelanggan dari seluruh dunia! Dalam cuaca panas di Arab Saudi, rakan-rakan Jianhui Henan sangat bersemangat setiap hari. Mereka mempunyai kuasa berjuang yang cukup dan pasti akan membuka pencapaian baru! Di samping itu, kawan-kawan Henan Jianhui tidak akan lupa melawat rakan Arab Saudi!

Di tempat pameran, rakan sekerja kami bertemu ramai pelanggan dari seluruh dunia, termasuk pelanggan lama yang mempunyai kerjasama perdagangan terdahulu. Mereka sangat berpuas hati dengan kualiti gegelung keluli GI / PPGI / GL / PPGL yang dihasilkan dan dieksport oleh Henan Jianhui Steel , dan mempunyai niat yang kuat untuk kembali.

Mengejar integriti untuk memastikan pembangunan lestari. Henan Jianhui Steel komited untuk menyediakan kualiti produk kelas pertama. Kami percaya bahawa nilai keyakinan Sinosteel dapat menarik lebih ramai pelanggan dari seluruh dunia!

Pada bila-bila masa, rakan-rakan Henan Jianhui tidak akan berputus asa, dan sentiasa berjalan di jalan yang penuh dengan bunga! Selepas hari yang sibuk di pameran, rakan-rakan kami telah banyak belajar dan juga masuk ke hotel yang paling terkenal di kawasan tempatan .


2019 Dubai Big5 Exhibition,We Are Not Absent2019 Dubai Big5 Exhibition,We Are Not Absent