Dijalankan oleh Perkhidmatan hayat klasifikasi keuntungan PPGI

- Apr 09, 2020-

Dalam pasaran, Terdapat banyak pengeluar gegelung keluli bersalut warna. Model gegelung keluli sebelum dicat dan prestasi berbeza-beza antara pengeluar. Jadi bagaimana untuk membuat lebih baik penggunaan gegelung keluli dicat?

Sekarang, Jianhui Steel akan menganalisis dengan anda.

1.It ditetapkan pada kepala bolt gegelung predicat, bahan kalis air secara amnya dimeteraikan untuk mengelakkan sink air ke karat.

2. orang perlu menyemak kedua-dua belah gegelung keluli bersalut warna untuk mengelakkan cat yang menanggalkan. Jika cat jatuh, orang ramai perlu mencari punca dan penyelesaian dalam masa. Hanya apabila masalah diselesaikan boleh proses berterusan.

3. orang perlu memilih warna gegelung keluli bersalut mengikut keperluan Reka bentuk. Kerana warna yang berbeza boleh menjejaskan estetika, orang mesti memilih gegelung keluli bersalut warna pengilang yang sama dan nombor batch untuk projek yang sama.

4. oleh kerana prestasi plat keluli warna, suhu pemprosesan perlu dikekalkan pada 7 ° c.

5. masalah kualiti, kerosakan mekanikal dan pencemaran debu industri boleh merosakkan gegelung keluli warna. Jika salutan warna gegelung karat, kita perlu dibersihkan karat, Cat semburan dan sapu warna yang sama.

Carried Out By The Service Life Of PPGI Advantage Classification