Pengisar keluli tergalvani telah terbukti berkarat

- Nov 27, 2018-

Kisi keluli tergalvani adalah rawatan yang tahan karat selepas kisi keluli dihasilkan. Spesifikasi galvanizing panas-terdalam adalah: GB / T 13912-2002 "permintaan teknologi galvanizing keluli dan kaedah ujian" slab keluli sebagai data baru, produk baru sedang digunakan lebih dan lebih meluas, dan fungsi yang lebih unggul dan Harga ciri yang luar biasa nisbah menunjukkan visi kegunaannya. Artikel ini membincangkan fungsi kisi keluli, pemilihan keluli besi dan analisis teknikal dan ekonomi. Dalam kategori metalurgi, perlombongan, petroleum, elektrik dan perindustrian serta beberapa kategori awam, gratings keluli semakin banyak digunakan sebagai bahan binaan baru. Bahan-bahan baru yang disebut telah berada di negara-negara asing selama lebih dari satu dekad, tetapi mereka telah digunakan secara meluas di China hanya selama 10 tahun. Tetapi seperti pintu aloi aluminium dan tingkap, berbanding dengan bahan tradisional, orang masih digunakan untuk merujuknya sebagai maklumat baru.

Panas-galvanizing ---- juga dikenali sebagai galvanizing-dipanaskan panas. Dia mencairkan zink ingot pada suhu tinggi, meletakkan beberapa bahan tambahan, dan kemudian meremukkan ahli struktur logam dalam tangki galvanis untuk melampirkan lapisan kepada ahli logam. Lapisan zink. Kelebihan galvanizing dipanaskan panas adalah bahawa ia mempunyai keupayaan anti-kakisan yang kuat, dan melekat dan kekerasan lapisan galvanis yang baik. Selepas produk tergelincir, jumlah zink telah meningkat. Kami sering mengatakan bahawa jumlah zink adalah terutamanya untuk galvanizing panas-dip.

"Penyaduran sejuk" ---- "Elektroplating", iaitu penyelesaian zink garam elektrolisis untuk menggambarkan penggantian ion besi dan ion zink. Pada amnya, ia tidak perlu dipanaskan, jumlah zink di permukaan adalah sangat kecil, dan ia sangat mudah untuk karat dalam persekitaran lembap.