Jianhui Steel: Memberikan Coil Steel Coated Warna Berkualiti Tinggi

- Aug 09, 2019-

Plat Keluli Bersalut Warna dibuat oleh plat keluli tergelek sejuk (CR), plat keluli elektro-tergalvani, plat keluli galvanized / galvalum yang digaru panas atau plat keluli tergalvani sebagai substrat selepas permukaan degreasing, fosfat, rawatan kromat, dan disalut dengan organik salutan.

Pretreatment (termasuk degreasing kimia dan rawatan penukaran kimia), dan kemudian dilapisi lapisan lapisan atau multilayer lapisan organik, substrat yang digunakan untuk Plat Keluli Pra-dicat oleh Galvanized Steel Coils, Galvalume Steel Coils dan kemudian dibakar dan sembuh selepas pembentukan produk .

Pelapik biasa untuk kepingan keluli bersalut berwarna adalah poliester (PE), diikuti oleh resin yang diubahsuai silikon (SMP), poliester tahan cuaca yang tinggi (HDP), polyvinylidene fluoride (PVDF) dan lain-lain.

Di samping itu, kami juga boleh menghasilkan filem pelindung PPGI / PPGL, PPGI / PPGL keluli percetakan, PPGI / PPGL keluli matte, seperti keluli pra bersalut. Keluli prefabrikasi digunakan secara meluas dalam pembinaan, peralatan rumah dan perabot.

Jianhui Steel Co., Ltd: Provide High Quality Color Coated Steel Coil