Satu 20GP Tinplate sedang dimuatkan

- Nov 20, 2019-

Biasanya diangkut dalam bentuk sekeping pembungkusan tinplate dalam tangki elektrolitik pada platform kayu, dibentuk di antara berat pakej pukal 1,000 hingga 2,000 kg. Setiap pakej pukal biasanya berganda bilangan halaman 100. Tinplate biasanya dibungkus roll di platform, berat pakej untuk membentuk antara 4,000 hingga 18,000 kg. Kecuali jika dikehendaki oleh gegelung secara umumnya secara melintang dan teras.

Kadbod pembungkusan boleh menjadi kukuh, keluli ringan boleh digunakan di bawah keadaan yang teruk. Semua bahan pembungkusan dan bahan binaan hendaklah kering dan disimpan di dalam bahan agresif yang tidak menentu. Ruang penyimpanan yang berventilasi sebagai cara untuk mengelakkan pemeluwapan juga penting. Semasa pengangkutan, pakej itu dimeteraikan sepenuhnya, dan mengandungi udara minimum. Gegaran lembaran pembungkusan semasa pengangkutan diminimumkan, untuk mengelakkan hakisan fret, yang sebahagiannya disebabkan kerosakan kepada pergerakan relatif kecil dua permukaan logam dalam hubungan rapat antara satu sama lain yang terhasil dihasilkan.

Tarikh pembungkusan tinplate, tin adalah aplikasi terbesar dalam pembungkusan, kerana ia bukan toksik, ringan, kuat, tahan karat dan mudah membentuk, solder dan kimpalan, sehingga sesuai untuk tujuan ini. Ia juga menyediakan permukaan percetakan yang sangat baik. Salutan tin mempunyai titik lebur yang rendah, pelincir mempunyai rupa dan kualiti yang baik. Tinplate tin yang dibuat dengan mudah menangani, penyimpanan dan pemulihan. Tinplate terutamanya digunakan untuk pembungkusan makanan dan minuman, tetapi juga digunakan untuk mengandungi minyak, gris, cat, serbuk, pengilat, lilin, bahan kimia dan banyak lagi produk kontena. Sebuah bekas aerosol, dan penutup penutup juga diperbuat daripada tinplate.

One 20GP Of Tinplate Is Being Loaded