Pengilang Lembaran Keluli Bekas Jianhui Steel

- Jun 10, 2020-

PPGI adalah plat keluli tergalvani bersalut warna, juga dikenali sebagai plat keluli bersalut warna, plat keluli warna, dan lain-lain. Lilitan lembaran keluli pra-dicat adalah lingkaran oleh keluli tergalvani, keluli tergalvani atau lembaran aluminium yang dikenakan produk kimia rawatan permukaan yang diperoleh , dan kemudian memasak dan perasa.

Gegelung keluli tergalvani yang dipanaskan dengan panas sebagai asas, ia terlebih dahulu menjalani pra-permukaan permukaan, dan kemudian disalut dengan lapisan gulungan satu atau lebih lapisan bahan pelapis cecair, dan menyejukkan memasak akhir untuk menyediakan PPGI.

Penggunaan lapisan luluhawa tinggi yang terdiri daripada poliester, poliester yang diubahsuai silikon, ketahanan tinggi, ketahanan kakisan dan kebolehbentukan. Kami adalah pengeluar PPGI dan PPGL di China.

Prepainted Steel Coils Sheets Manufacturer Jianhui Steel

PPGI dan PPGL kami (terdapat pelbagai spesifikasi yang dapat disesuaikan.

1) PPGI juga dikenali sebagai gegelung keluli galvanis pra-dicat dan dilapisi, yang merupakan bahan asas oleh keluli tergalvani panas.

2) PPGL juga disebut lembaran keluli tergalvani pra-salutan, dan menggunakan lembaran keluli tergalvani sebagai bahan dasar.

Gegelung / kepingan / kepingan / pelat keluli bersalut warna (PPGI dan PPGL) digunakan secara meluas dalam:

pembinaan;

penutup;

pengangkutan;

Peralatan seperti pintu sebelah peti sejuk, kabinet DVD, penghawa dingin dan mesin basuh;

Tenaga solar;

Mudah alih.