Ciri-ciri Grating Steel Shaped

- Dec 27, 2018-

Gratings keluli berbentuk (juga dipanggil panel grating keluli khas) diperbuat daripada pelbagai bentuk yang tidak teratur keluli keluli dan panel saluran mengikut keperluan pelanggan. Ia terutamanya terdiri daripada sudut pemotongan, lubang memotong, memotong arka, kimpalan, tepi, dan lain-lain, dan kemudian mengelakkan proses pemotongan kedua apabila barang-barang tiba di tapak pembinaan, menjadikan peranti pembinaan lebih cepat dan mudah, pemotongan tapak. Kerosakan pada lapisan tergalvani.

Ciri-ciri keluli bersalut berbentuk:

Dipasang ke dalam bulat, separa bulat, segi tiga, trapezoid, berbentuk kipas; kimpalan grid yang kukuh untuk menjadikan ia dengan beban yang tinggi, struktur cahaya, mudah digantung dan ciri-ciri lain; bentuk yang indah, tahan lama.

Rawatan keluli berbentuk keluli berbentuk:

Berenang panas tergalvani, sejuk-galvanis (galvanized), dicat dan hitam (tidak dirawat). Galvanizing panas adalah kaedah rawatan luaran yang terbaik, dan hayat anti-karat dan anti-karat selepas rawatan sehingga 40-50 tahun. Kisi keluli tahan karat juga dipanggil kren keluli tahan karat. Terdapat dua kaedah pembuatan umum, jenis keluli tahan karat keluli tahan karat pertama dan keluli bulat keluli tahan karat yang dikimpal bersama; jenis kedua keluli tahan karat keluli rata dan keluli tahan karat keluli tahan karat dibuat dengan memasukkan. Ia mempunyai fungsi anti-karat yang kuat, penampilan kemas, dan kesan hiasan yang betul, tetapi harga biasanya lebih tinggi.